Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојкаПрипреме

Адела Хелић о новој сезони

Ускоро почиње и Првенство Србије у одбојци, а наше одбојкашице учествују на разним турнирама у склопу припрема за предстојећу сезону. Тако овог викенда играју на трурниру у Пријепољу, на коме, поред нашег тима, учествује и домаћин, екипа Путеви Трендтекс, као и Јединство из Старе Пазове и Визура.

Коректор нашег тима, Адела Хелић, рођена управо у Пријепољу, изнела је своја очекивања о овом турниру и новоj сезони за званични сајт Лиге:

„Циљ је да одиграмо много боље него у Старој Пазови. Тај турнир је био заиста напоран због густог распореда утакмица. Сигурна сам да ћемо из недеље у недељу боље изгледати на терену и да ћемо дорађивати елементе игре који још увек шкрипе.“

Задовољна је са што је тим очуван у односу на прошлу сезону:

„Већ смо уигране и одлично се познајемо, то је велика предност. Нина Росић се сјајно уклопила, већи део нас је већ играо са њом у прошлости. Мислим да је наше највеће појачање тренер Ковачевић, сада све полако долази на своје место. Био је потребан неко да нас доведе на овај ниво на којем смо сад.“

Наравно, амбиције се не мењају:

„Циљ је да вратимо трофеј шампиона у наше витрине. Увек је лакше освојити него бранити титулу.“

Први званични меч у новој сезони, Црвена звезда играће у оквиру домаћег Суперкупа. Пре тога, наше одбојкашице ће учествовати на још два турнира: у Суботици и Београду („Шалетов меморијал“).

Повезане вести

Leave a Comment