Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Тешка утакмица

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, истакао је да је у тешкој утакмици обављена само прва половина посла, и да ће екипа морати да се потруди како би и у првенственом мечу у Чачку забележила победу.

– Иза нас је изузетно тешка утакмица. Борац је показао да је добра екипа, имали су неколико изгледних шанси које на нашу срећу нису реализовали. Ми смо имали жељу да већ у првом делу решимо утакмицу, али нисмо успели да искористимо неку од бројних прилика. И у другом полувремену нисмо показали ефикасност. Ово је за нас било тек прво полувреме и за пет дана ћемо морати да одиграмо још боље у Чачку. Очекујем тамо веома тешку и неизвесну утакмицу. Битно нам  је да смо и овај меч завршили без примљеног гола и мислим да је за наш добар резултат заслужан и голман Дамир Кахриман, који је у неколико ситуација феноменално одреаговао – рекао је Лалатовић.

Повезане вести

1 comment

dusan сеп 25, 2014 at 14:56

nas problem je sto nam je svaka utakmica teska. jedino objasnjenje je da su nasi igraci slicnog kvaliteta onom kvalitetu koji imaju igraci borca iz cacka. osim ovog malog avramovskog i nadam se bosancica – cini se da su ovi ostali slabi. gavric, planic, despotovic… slabo. luka jovic, nasa super nada, ne moze gol da da. ne mogu da shvatim da smo tako metiljavi i losi. sad mi se cini i da nemamo snage. godinama najvise fizicke snage imaju igraci koji nisu prosli pripreme sa zvezdom. osim zvezde i vojvodine ne vidim nikog ko moze da zaustavi glodare – oni igraje neke prijateljske, negde malo pomoc sudija, ali dobijaju. na drugoj strani, krusevac nam se vec desio, od cacka se pribojavamo… na ovaj nacin se titula ne uzima.

Reply

Leave a Comment