Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Кошаркаши Звезде на Глорија купу, обезбеђен ТВ пренос

Кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у Истанбул где ће од 23. до 26. септембра учествовати на веома јаком турниру – Глориа куп. О квалитету овог тунрнира најбоље говоре имена учесника, пошто ће осим црвено-белих играти још ЦСКА, Фенербахче Улкер, Анадолу Ефес, Олимпијакос и Уникаха.

Звезда је сврстана у Б групу заједно са Фенером и московским армејцима. Први меч на програму је у уторак, 23. септембра од 19:15 по нашем времену, а противник је ЦСКА. Дан касније, у истом термину, црвено-бели ће одмерити снаге са Фенербахче Улкером. У четвртак је слободан дан, а у петак се играју мечеви за пласман.

Навијачи Црвене звезде и сви љубитељи кошарке биће у прилици да уживо прате дешавања са овог турнира пошто је телевизија Спорт клуб обезбедила директне преносе свих утакмица.

Занимљиво је да ће на овом турниру у Звездином дресу дебитовати Никола Калинић и Стефан Јовић, а тренер црвено-белих Дејан Радоњић за мечеве на Глорија купу рачуна још и на: Николу Ребића, Маркуса Вилијамса, Немању Дангубића, Јаку Блажича, Чарлса Џенкинса, Луку Митровића, Марка Тејића, Маика Цирбеса, Бобана Марјановића и Ђорђа Каплановића. Са екипом је пут Турске кренуо и Бранко Лазић који због повреде малог прста десне руке неће играти, али ће тренирати по специјалном програму.

Повратак експедиције црвено-белих заказан је за суботу, 27. септембар у поподневним часовима.

Повезане вести

14 comments

Luka сеп 24, 2014 at 03:43

Samo da kažem da mi je odgovor na komentar čoveka pod nikom „pravi zvezdaš“ skinut. S obzirom da u njemu nema nijedne uvrede već samo pristojno iznesen lični stav, smatram da je to bruka za forum. Ali nije prvi put da se događa.

Reply
Sladajac сеп 23, 2014 at 20:42

Ako nejcemo da se brukamo podhitno otkaz Radonjicu!!!…

Reply
pravi zvezdas сеп 23, 2014 at 15:16

Ovaj sajt je postao antipropaganda Zvezde. Strasno, samo pljuvanje po igracima, trenerima, prosto ne mogu da shvatim da je ovo Zvezdin sajt. Velica se Vujjosevic, a Zvezda je prosle godine bila ispred Partiyana u ABA ligi, dosla do polufinala Evrokupa, odlicna bila u Evroligi i osvojila domaci kup. Partizan je osvojio na prevaru samo domace prvenstvo. Pa u cemu je to Vujosevic bio bolji od Radonjica, u propagandi, to da. Sto se mene tice ja vise necu dolaziti na ovaj sajt, ovde su ili neciji placenici ili oni koji se ne razumeju u sport.

Reply
РУК сеп 23, 2014 at 11:12

Ево нашег великог „појачања“, Липовог кујца, играо за Будевељник у маскирном дресу против руског Химкија где су пукли са скоро 30 разлике.
http://rustelegraph.ru/photo/all/20977.jpg

Reply
josif сеп 22, 2014 at 19:35

Znaci pored Dangubica i Kalinica ocekivati Keselja nije ozbiljno!Treba dovesti iskusnog krilnog centra i to je to.Kako cemo igrati zavisi od Radonje ali svako odgovara za svoje postupke.Pozz.MKD

Reply
mariachi сеп 22, 2014 at 23:47

Keselj je nudjen Radonji prosle sezone i Radonja je rekao da ne moze.

Reply
josif сеп 23, 2014 at 08:29

A ko zna dali on uopste i bira igrace!A i Keselj gde je?Nema ga godinama nigde!Potuca se po francuskim klubovima.Posle Olimpijakosa sve je upitno,mada ga gotivim jer je ciganin.Pozz.MKD

Reply
Luka сеп 22, 2014 at 19:01

Po meni imamo dobar tim, verovatno malo slabiji nego prošle sezone, ali dobar trener bi to sigurno složio kako valja. Radonjić naravno neće jer ne ume, zato se nadam da mu vidimo leđa bar pre nove godine. Kasnije ne bi valjalo.

Reply
Djole-Jagodina сеп 22, 2014 at 18:35

Bice nesto ako Radonju odvedemo do kamena mudrosti

Reply
aca nis сеп 22, 2014 at 18:18

A Guduric i Cvorovic?

Reply
pera сеп 22, 2014 at 21:05

Evo i mene da pitam zašto u ovoj pripremnoj utakmici nema bar Gudurića. Mi imamo dosta igrača na pozicijama dva i tri ali igrači sa idejom u igri kakav je Gudurić se neguju pogotovo što je ovo pripremni turnir. Radonjić ponovo nema vizije imam neki osećaj da se radi o davljeniku i čoveku koji je potrošio sve kredite i da jedino on nije svestan toga. Ljudi nama treba trener mangup sa iskustvom a ne pripravnik sa dobrom voljom i namerom da mnogo radi. Sa ovakvim bastionom talenta ne može amater da napravi uspeh. Neću da licitiram ali zar oni koji su se pokazali kao mangupi i to iskusni treneri nisu trenutno slobodni Vlada pa Muta možda neko mladji kao recimo Luka Pavičević i koji takodje mogu da rade do a imali su karijeru i ono izmedju nogu za razliku id Radonjića koji je takav bio i kao igrač. Što recimo Oliver Popović ne bi bio ta dobitna kombinacija bio je bomba igrač prošao je mnogo toga u karijeri, čovek sa harizmom to nama treba.

Reply
Darko сеп 23, 2014 at 14:11

Iako bi bilo koji od njih dvojice npravio bum sa ovom ekipom, mislim da nema šanse da Vlada Đurović ili Muta Nikolić rade sa Čovićem, jer njima se ne može naređivati. Luka Pavićević se nije baš pokazao do sada, a Oliver Popović zvuči kao dobra ideja.

Reply
Spiritus сеп 22, 2014 at 18:08

U principu, dosta dobro slozena ekipa, mada cini mi se da Radonjic ponovo dovodi pretezno jake defanzivce. Nijedno od ovih pojacanja nije previse jak na sutu, sem naravno Vilijamsa. Mozda ne bi bilo lose vratiti Keselja koji je slobodan igrac. Dobili bismo kvalitetnog sutera i zatvorili poziciju tri koja je ipak tanka. Takodje, pozicija cetri prosto moli za jednog iskusnog igraca .. Sve u svemu, videcemo sutra na sta to lici. Mada, jedno je sigurno – Zvezdi je trener najveci problem !

Reply
Darko сеп 22, 2014 at 19:07

100% si u pravu – ovo je tim biran po Radonjinom ukusu. Biće to slično prošloj sezoni – zatvori sve u odbrani, a napred sve skupa tri ili četiri akcije, pa siluj. A šteta, jer ima ovde materijala za dobre rezultate. Možda ne za top16 Evrolige, ali za finale ABA lige sigurno. Mislim da osim CDvite niko neće imati jači tim; groblje će naravno dovesti dva jaka stranca pred samu sezonu i sa svinjom opet biti opasno, Budućnost je jača nego ikad, ali sa dobrim trenerom, mogli bismo se nadati Evroligi opet. Ovako, biće teško.

Reply

Leave a Comment