Moja Crvena Zvezda
АнализеВажноНајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Ђорђевић и Караклајић играчи утакмицa, одлични Стојковић, Митровић и Манојловић

Иза нас је још један богат фудбалски викенд и као што сте навикли на нашем порталу можете прочитати како су играли фудбалери нашег клуба који су тренутно на позајмицама. Неки од ових момака су се добро показали на терену у прошлом колу и заслужили су високе оцене и похвале.

Младост Лучани – Борац 2:1

Немања Ахчин је ушао на терен у 87. минуту уместо Адамовића, али за тих пар минута није успео да остави неки већи утисак. Ипак његова екипа је уписала важна три бода.

Напредак – Јагодина 1:1

Звездин Сенегалац који је стигао овог лета, Мамаду Мбођ, још увек није уписао минуте у дресу клуба из Крушевца.

БСККолубара 3: 1

На Визељ парку састали су се БСК и Колубара. Бодови су остали код домаћина који је одиграо најбољу утакмицу од почетка сезоне. Рано вођство Борчана дало је крила играчима који су ређали шансе. У првом делу меча сјајну прилику је имао и Никола Стојковић који је за 66. минута колико је провео на терену одиграо сјајно и оправдао поверење тренера који га је уврстио у стартних једанаест. Са друге стране добро су се показали Марко Грујић и Милан Јокић који су били стартери у екипи Колубаре.

Синђелић – Мачва 1:1

Никола Караклајић је одиграо цео меч и управо над њим је направљен пенал после којег је Синђелић изједначио резултат у 77. минуту. Караклајић се одлично снашао на терену и понео епитет играча утакмице. Утакмица је завршена без победника. Марко Маринковић није био у протоколу за овај сусрет.

ГСП Полет – БАСК 0:2

Јунак овог меча био је некадашњи омладинац нашег клуба, Никола Ђорђевић. Млади Ђорђевић је постигао фантастичан гол и цео меч је изнео на врхунском нивоу тако да је на крају потпуно заслужено проглашен за играча утакмице, а његова екипа је освојила бодове.

Сопот – Железник Ласта 2:0

На овом мечу чак три играча нашег клуба имали су запажене улоге. Филип Манојловић је био несавладива препрека на голу Сопота. Млади голман је одлично бранио и до краја утакмице његова мрежа је остала нетакнута. Златко Иличић је свих 90 минута био на терену, а Лазар Митровић је уписао једну асистенцију и имао је фантастичну прилику да се упише у стрелце када је лопта ипак погодила пречку.

Динамо Панчево – Цемент 0:2

Динамо је на домаћем терену остао празних руку. Млади Милош Брајовић је заменио Дашића али није успео да помогне својим саиграчима да дођу до повољнијег резултата.

Ермис – Анортосис

Ифеани Оњило је замењен у 59. минуту, а његова екипа је славила на крају меча.

Већ за четвртак заказујемо ново читање после утакмица које се играју у овиру Купа Србије.

Повезане вести

Leave a Comment