Moja Crvena Zvezda
АнализеВажноНајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Голови Грујића, Маринковића и Стојковића

И ове сезоне портал Моја Црвена звезда обавештаваће вас о учинку фудбалера нашег клуба који ће одређени период провести на позајмицама.

Немања Ахчин – овај момак прошлу сезону носио је дрес ФК Грбаљ из Црне Горе, а сада је послат на каљење у Младост из Лучана. Повратници у Супер лигу тренутно се налазе на десетој позицији, а Немања још увек није добио шансу да заигра. Прошлог викенда његов тренутни клуб је на гостовању савладао Нови Пазар. Ахчин је меч посматрао са клупе за резерве.

Мамаду Мбођ – штопер који је после пробног периода на Маракани потписао уговор прослеђен је екипи из Крушевца како би се лакше адаптирао на нову средину и научио језик. Мбођ још увек није уписао минуте у дресу Напретка.

Никола Караклајић – изданак Звездине омладинске школе тренутно се налази у ФК Синђелић. Караклајић је био на позајмици у Вождовцу где је одиграо неколико фантастичних утакмица, али се ни после овогодишњих летњих припрема није изборио за место у првом тиму Црвене звезде. На сусрету Синђелића и Радника (2:4) млади Караклајић  је на терену био од 53. минута.

Марко Маринковић – млади штопер је прошле сезоне играо за Смедерево, а ове је уступљен Синђелићу. Он је већ у првом колу постигао гол на утакмици са Бежанијом, али је његова екипа ипак поражена. На истом мечу је зарадио и јавну опомену. На остала четири меча која су до сада одиграна, Маринковић је увек био стартер и играо је свих 90 минута што показује да је овај фудбалер за кратко време стекао поверење стручног штаба.

Марко Грујић – талентовани млади фудбалер са статусом двојне регистрације доказиваће се у дресу Колубаре из Лазаревца. Грујић је у петом колу Прве лиге на утакмици са Слогом ушао на терен у 20. минуту и после само неколико минута постигао погодак и још једном доказао да поседује невероватно фудбалско знање.

Милан Јокић – прошлу полусезону играо је у Борчи, а тренутно је у Колубари. Прву шансу за доказивање добио је на сусрету Моравац – Колубара када је у игру ушао у 66. минуту. На утакмици са Слогом, заменио га је Марко Грујић. Јокић такође има двојну регистрацију.

Никола Стојковић –  један од чланова генерације ’95. који је потпис на професионални уговор ставио овог лета поново је позајмљен БСК-у из Борче. Прошле сезоне није добијао много шанси на терену, али ове сезоне је имао фантастичан почетак. На гостовању у Шапцу Никола је постигао гол који је био победоносан. Такође је по избору новинара био уврштен у „тим кола“. На другом мечу замењен је у 75. минуту. У трећем и четвртом колу није га било у протоколу, а већ у петом колу у игру је ушао у 21. минуту на гостовању Металцу где је његова екипа ремизирала.

*Још неколико играча налази се на позајмицама у клубовима који се такмиче у Српској лиги али је немогуће доћи до података о утакмицама које се одигравају на нивоу трећег ранга. До следећег извештаја покушаћемо да дођемо до потребних информација.

Повезане вести

3 comments

jagodina navija za zvezdu! сеп 18, 2014 at 21:32

Marko Marinovic je prosle godine bio starter cini mi se i u Smederevu a evo i ove sezone.Jedan od retkih,videcemo da li racunamo na njega u buducnosti.sto se tice ostalih,ne znam zasto idu na pozajmicama ako i ne igraju.Moracemo da imamo neki ‘B’ tim u skorije vreme…

Reply
Lazaris сеп 18, 2014 at 21:21

Za srpske lige možete naći podatke iz Žurnala,mislim da imaju svi izveštaji iz nižih liga.

Reply
Denis сеп 18, 2014 at 16:47

Grujic i mozda Marinkovic da imaju kvalitet za Zvezdu, a ostali jako tesko da ce ikada zasluziti dres CZ. Sto se Mbodja tice o njemu je prerano suditi.

Reply

Leave a Comment