Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Драгићевић наставља каријеру у Стразбуру

Доскорашњи крилни центар Црвене звезде, Тадија Драгићевић каријеру ће наставити у редовима француског Стразбура, екипи која се пре два дана састала са црвено-белима на турниру у Милузу.

Драгићевић се током минуле сезоне прикључио екипи Црвене звезде са којом је стигао до трофеја у Купу Србије, а најбоље партије имао је у Еврокупу, где је просечно бележио 7,8 поена и 4,3 скока по утакмици. Важне тројке је постигао на мечевима елиминационе фазе против Лијетвос Ритаса, Будивељника и Уникса у Београду, а црвено-бели су стигли до полуфинала овог такмичења. У Јадранској лиги је бележио 6,4 поена и 3,7 скокова.

Тадија је поникао у Звезди, а једно време је у првом тиму играо и са својим братом близанцем Страхињом. Најбоља сезона у црвено-белом дресу била му је 2007/08, када је предводио тим заједно са Омаром Куком. Те сезоне био је најбољи стрелац Јадранске лиге са просеком од 21,4 поена по мечу у лигашком делу. Поред Звезде носио је и дресове Мега Исхране на позајмици, Роме, Албе из Берлина, Бијеле, Азовмаша и Ефеса.

Повезане вести

1 comment

josif сеп 16, 2014 at 08:22

Sretno Tadija!Ti si Zvezdino dete,a takvih je nazalost malo u klubu.Pozz.M KD

Reply

Leave a Comment