Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Одржана Скупштина РК Црвена звезда, Мирко Бутулија нови председник!

У медија центру СД Црвена звезда одржана је Скупштина рукометног клуба Црвена звезда на којој је изабран нови председник клуба, Мирко Бутулија.

Присутнима се прво обратио Петар Стојановић, бивши председник УО клуба, а након његовог разрешења, коју је затражио из личних разлога, скупштину је по тачкама дневног реда водио почасни председник Милован Живковић. Након разрешења бившег председника Игора Бутулије, која је једногласно прихваћена, настављено је по тачкама дневног реда.

За новог председника УО је изабран Горан Тукић, који је запослен у СДПР, задужен за Блиски Исток. За новог председника клуба изабран је Мирко Бутулија, председник Аутомото савеза Србије.

Нови чланови Скупштине клуба су : Мирко Бутулија, Горан Тукић, Игор Милојевић, Иван Тодоров, Дејан Кекић, Александар Ђорђевић, Александар Марјановић, Горан Чикарић, Владимир Шавија, Виктор Јеленић, Андреј Свирац, Жарко Филиповић, Стеван Арнаутовић, Бранко Ерић, Борис Ерић, Миодраг Стајић, Слободан Жакула, Иван Јовановић, Дејан Јевтић, Милош Полић, Немања Лаковић, Срђан Милић, Жељко Аврамовић, Данило Ђаковић, Предраг Ђурђев, Миодраг Паспаљ, Марко Пурковић и Милан Станчић.

За нове чланове УО именовани су : Мирко Бутулија, Ненад Перуничић, Милић Мандић, Ђорђе Самарџић, Миле Самарџић, Угљеша Мрдић, Миодраг Паспаљ, Марко Пурковић и Предраг Ђурђев. Управни одбор ће имати девет чланова од укупно 15 места.

Нови чланови надзорног одбора су Милован Живковић, Недељко Каракаш и Снежана Спасојевић.

rk sednica

Присутнима се обратио нови председник клуба, Мирко Бутулија – “ Желим све да вас поздравим. Период пред нама биће тежак, не обећавамо ништа, али све ћемо покушати. Мој тим и ја ћемо покушати да да поставимо клуб на ноге. Није приоритет титула и трофеји, већ опстанак и тотална финансијска консолидација. Када сам звао пријатеље да дођу и помогну, сви су ме питали шта ми то треба. Помагали смо и раније клубу, који захваљујући Ненаду Перуничићу,и даље постоји. Циљ је да у УО буду људи који финансијски могу да помогну, а ми ћемо их тренутно имамо десет, од 15 места.

Ненад Перуничић је изразио захвалност новом руководству и пријатељима клуба. “ Знате сви који сте ту, пријатељи и искрени Звездаши, шта је иза нас протеклих година, и шта још следи наредних дана због лиценце, која је још недефинисана. Прихватам пуну одговорност за све што се дешавало у клубу претходних шест година, јер сам био део тог тима који је довео клуб у ово стање, иако се није знало ко шта ради у клубу. Коначно имам коме да полажем рачуне и да гледа да ли радим добро или не. Дугујем велику захвалност Мирку, који је и раније помагао клуб, навијачам на помоћи и прикупљању новца и нашим пријатељима, порталу Моја Црвена звезда на великој помоћи почев од отварања рачуна за помоћ клубу. Себи и новом тиму желим сву срећу. Требаће нам.“

Поновићу оно што сам рекао на седници Рукометног савеза Србије као представник СД Црвена звезда испред РК Црвена звезда. Нисам дошао да браним нити играче, нити тренера, него као неко ко жели да помогне будућност Црвене звезде у име Спортског друштва. Ми ћемо бити гаранти за исплаћивање одређених дуговања и зато ја апелујем на играче који мисле да ће бити преварени и остављени на цедилу да се договоримо у ова наредна два, три дана. Нису криви ни ови људи, ни ти играчи, већ они који су требали да воде рачуна о томе у име клуба, а побегли су пред проблемима. Пуна подршка Ненаду и новом тиму и момцима који су шампиони у јуниорским узрастима  – истакао је Игор Милојевић генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда.

Повезане вести

6 comments

www.amssinfo2.net окт 8, 2014 at 02:18

Saznajte istinu o Butuliji: http://www.amssinfo2.net

Reply
hm,hm сеп 14, 2014 at 00:27

NAJZAD I NASE KAFE KUVARICE U NEKOM UPRAVNOM ODBORU,ovo mi vise lici na spasavanje Peruna nego na spasavanje MRK a,daj boze da gresim.Ovim momcima koima se pare duguju koliko vidim pun je k***c trikova i magle.

Reply
Luka сеп 14, 2014 at 20:54

Upravo tako, sada kada ubiramo plodove Peruničićevog nerada, navodno se menja uprava, a sve se to radi da bi njega na mala vrata oprali od odgovornosti. Bojim se da su igrači kojima dugujemo odavno shvatili s kim imaju posla, i da je licenca za takmičenje daleko.

Reply
Драган сеп 17, 2014 at 07:18

Не бих знао шта друго да вам кажем обојици осим чињенице – да нема Перуна у клубу, угасили бисмо се још пре 2-3 сезоне.

Reply
igorNbGd сеп 17, 2014 at 15:47

Samo pljuju i lupaju

Reply
Prešjednik сеп 13, 2014 at 01:14

Aj sad svako po malo od vas, pa da se skupi onih 60.000e,valjda ste se zato i okupili oko i sa prešjednikom.To ocekujem kao vest,a ne prešjednik ovaj prečjednik onaj ….. 👿

Reply

Leave a Comment