Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаНајновијеФудбал

Живковић код Стојановића, Братић помоћник Лалатовића

Славиша Стојановић је пре неки дан преузео Лирс, а асистент ће му бити и Братислав Живковић који је до сада био помоћни тренер у нашем клубу. Његово место у Звезди преузеће Видак Братић.

Тако ће се Живковић придружити доскорашњем тренеру Звезде и његовом асистенту Милошу Костићу у Белгији, а Лалатовић и Братић, који су својевремено били саиграчи у Звезди, предводиће наш тим у новим тренерским улогама.

Иначе, Видак Братић је поред Звезде играо и у Војводини, ПАОК-у, Динаму из Москве, ОФК Београду, Тијанџин Теду, Сент Галену и Спартаку из Суботице, где је након завршетка каријере био помоћни тренер Канатларовском.

Повезане вести

1 comment

pera сеп 8, 2014 at 22:25

Vreme je da Zvezda vrati svoje bivše igrače u rad sa mladima. Ne može tim bolje razumeti niko bolje od onog ko je prolazio kroz sve to i drugo ne može niko bolje pokazati igraču kako da napreduje od onoga koji je sve to prošao kroz karijeru. Ja čak mislim da prvi trener mora imati četiri pomoćnika. Jedan je trener golmana, drugi je specijalista za odbranu treći za srednji red i četvrti za napad. Tako bi trebali i da sprovode treninge a da zajedno formiraju igru tima.

Reply

Leave a Comment