Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаДруги пишуНајновијеРукомет

Саопштење рукометног клуба Црвена звезда

Преносимо вам саопштење нашег рукометног клуба:

„С обзиром на узнемирење спортске јавности из које су проистекли бројни позиви, нашем клубу од стране спортских радника, спортиста и љубитеља спорта уопште дајемо следеће саопштење:

Мушки рукометни клуб Црвена звезда је уверен да ће и 67. годину за редом узети учешће у најелитнијем рукометном такмичењу у нашој земљи. У ово смо сигурни из разлога што смо Рукометном савезу Србије доставили потребна документа, од нас тражена, као и гаранције Спортског друштва Црвена звезда, која су такође тражене, а које су и прошле године тражене и достављене, а на основу којих смо се прошле године и такмичили. У сталном контакту смо са челницима Заједнице, тако да нас је данашња вест непријатнио изненадила. Верујемо, с обзиром на препоруку Управног одбора РСС о репрограму дуговања свих клубова, а не само нашег, и надамо се да ће Заједница Супер лиге, препознати интерес својих клубова с једне стране и при том заштити играче с друге стране и омогућити Звезди и осталим клубовима са истим проблемом, да кроз репрограм реше своја дуговања.

С обзиром да се прописи ниси мењали у односу на прошлу такмичарску сезону, уверени смо да не постоје разлози да Мушки рукометни клуб Црвена звезда не добије дозволу за такмичење.“

Повезане вести

1 comment

može i ovako сеп 7, 2014 at 14:47

Perune legendo pozajmi Zvezdi 60000e da isplati ove momke a ti napravi ugovor sa SD da ti bude garant da ti vrati novac u tri rate …… znam da si veliki ZVEZDAŠ i ČOVEK i da ćeš to uraditi.

Reply

Leave a Comment