Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаНајновије

Купите карту код Луке, Маркуса, Бобија и Маика

Промотивна кампања продаје годишњих улазница КК Црвена звезда Телеком за сезону 2014/2015 се наставља и још више захуктава. На овакав закључак упућује чињеница да се у продају сезонских карата укључују и играчи. И то буквално.

Наиме, кошаркаши Црвене звезде Телеком изразили су жељу да на неки начин подстакну и помогну продају сезонских улазница, па су се менаџменту ставили на располагање. Епилог свега је да ће Лука Митровић, Бобан Марјановић, Маркус Вилијамс и Маик Цирбес бити у улози продаваца сезонских карата. Четворица првотимаца црвено-белих претплатне карте продаваће у недељу, 7. септембра у пословници Евентима у ТЦ Ушће од 12 до 13.30 сати:

– Нисмо могли ни да слутимо да ће нам доделити улоге продаваца. Међутим, свесни смо колики значај за клуб има продаја сезонских улазница. Желели смо да пружимо наш допринос и зато ћемо са задовољством подржати ову акцију. Позивам навијаче да у недељу у 12 сати дођу у ТЦ Ушће купе сезонске улазнице, друже се са нама, а онда током целе сезоне уживају на нашим утакмицама. Потрудићемо се да им пружимо много разлога за задовољство – рекао је Лука Митровић и потом додао:

– Надам се да ћемо се добро снаћи у улози продаваца, а уколико због наше неспретности купци буду мало дуже чекали у реду, очекујем да ће имати стрпљења и разумевања – закључио је уз осмех Митровић.

Број сезонских улазница које ће продавати Митровић, Марјановић, Вилијамс и Цирбес је ограничен (улазнице за трибине и партере ће се одмах уручивати, а за ложе ће се издавати ваучери) зато вас позивамо да искористите јединствену прилику и годишњу карту купите директно од четворице првотимаца црвено-белих.

Повезане вести

Leave a Comment