Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Лалатовић: „Грујић је Звездин бисер“

Тренер Црвене звезде, Ненад Лалатовић, био је задовољан како је његов тим одиграо утакмицу у Москви на отварању новог стадиона Спартака. Портал „Mozzart Sport“ преноси његову изјаву након меча:

„Били су бољи у првих 20 минута. Међутим, кад се подвуче црта, ових 1:1 је реалан резултат и можемо да будемо јако задовољни игром. Добро је што је Лука Јовић постигао гол, а треба имати на уму да смо играли са веома младом одбрамбеном линијом“.

Посебно истиче игру младог Марка Грујића:

„Грујић је у другом делу игре показао да је Звездин бисер. Штета је што није дао гол… Нанизао је целу одбрану“, а додао је и да сматра да ће Катаи бити велико појачање у наставку сезоне.

Стрелац поготка за Црвену звезду, Лука Јовић, кратко се осврнуо на постигнути поготак уз веру да ће оправдати речи Звездана Терзића (да ће Лука бити „нови Фалкао“):

„Могу само да се надам да ћу оправдати те речи, али и да признам да сам имао и мало среће код гола. На крају, битно је да сам погодио Прелеп је осећај играти пред оволиким бројем људи. Али нисам имао трему.“

Кратак је био и Дарко Лазовић:

„Драго ми је што нисмо поражени, на крају смо могли и да победимо, али сам све у свему врло задовољан.“

Повезане вести

5 comments

zorandjala сеп 7, 2014 at 13:04

Niste posteni , Mladi stoperJovanovic za desetku, jovic jedva sest ,sem gola nista Lazovic najveca kukavica ,Ostali solidni ,Za pohvalu trcanje i zalaganje no ne svih.Vidna je zelja,Lale samo napred ima jos puno da se radi.

Reply
pera сеп 8, 2014 at 09:02

Za jedan deo komentara si u pravu što se tiče Jovanovića za drugi za Lazovića nisi u pravu. Laza može da bude sve ali da je kukavica sigurno nije. Pitao bih ja tebe da li bi se suzdržavao da se radi o tvom životnom ugovoru. Da se ne lažemo Laza je mentalno van kluba i treba mu pomoći da ode dostojanstveno a i da zaradimo na njemu jer je dao mnogo klubu. Klinci svi a ovde bih dodao i one koji nisu igrali a imaju kvalitet Bosančića, Despotovića, Savićevića,Planića pre svega jer tek treba da zaigra. Zvezda ove godine ima dobro popunjen tim a na kraju sezone imaće bar 4 igrača koji će ići preko 3 milona na tržištu. Ako su grobari mogli da utrapljuju sve i svašta na tržištu ovi naši momci samo dobijaju na ceni iz dana u dan. Lala je doneo novu pravu Zvezdašku ideju i to se ne može zaustaviti.

Reply
josif сеп 6, 2014 at 21:54

Polako sa zakljucima da sigurno uzimamo titulu.Ekipa je nova,imamo potencijala ali treba ici polako iz utakmice u utakmicu,sezona je duga i bice i kikseva,i mi i oni ali nadamo se da cemo proci prvi kroz cilj.Slazem se da Katai moze da bude veliko pojacanje te da uz Pecnika bude nosilac igre.Mladi se polako namecu i dobro je sto dobijaju sansu.Pozz.MKD

Reply
Delija mp сеп 6, 2014 at 14:39

Katai za par minuta zapusio usta svima koji su pricali da je promasaj,zvezdina deca su posebna prica,svetla buducnost je pred nama.Lazic,Jovic,Grujic.Ristic,pa i Antic… sta su uradili mnogo iskusnijoj odbrani-ekipi.Milslim da i Despotovic treba da pokaze tek pa pokaze sta ume.
Da se ranije pruzala sansa mladim sigurno bi smo mnogo bolje prosli,izgubili smo cutave generacije klinaca.
Bravo i za Lalatovica,nadam se da osvajamo titulu

Reply
Lakarijee сеп 6, 2014 at 11:06

Kakvu mi ekipu imamo, nismo ni svesni 😀 Bravo za igru sinoc, samo tako nastavite i titula je nasa, plus cene nasih igraca ima da porastu samo tako, nadam se da je konacno krenulo sve na bolje 🙂

Reply

Leave a Comment