Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Бесплатан улаз у Звездин музеј уз сезонску карту кошаркашког клуба

Менаџмент кошаркашког клуба Црвена звезда Телеком потрудио се да купцима годишњих карата за сезону 2014/2015 омогући велики број новитета и погодности. Поред чињенице да су сезонске улазнице јефтиније у односу на прошу годину, да власници претплатних карата из прошле сезоне имају попуст од 1.000 динара, да је по први пут на овим просторима омогућена куповина сезонске карте на рате, обезбеђене су и многе друге погодности.

Сви власници сезонских карата биће у прилици да у Red Star Shop-у и продавницама Sport Vision купују артикле са попустом од 20 одсто. И то није све. Менаџмент КК Црвена звезда Телеком осмишљаваће разне акције чији ће корисници бити управо власници сезонских карата. Прва у низу акција која ће бити реализована је посета музеју ФК Црвена звезда. Наиме, у сарадњи и уз подршку ФК Црвена звезда сви они који су купили годишњу улазницу КК Црвена звезда Телеком за сезону 2014/2015 биће у прилици да у периоду од 5. до 15. септембра, радним даном од 09.00 до 16.30 часова, бесплатно посете музеј ФК Црвена звезда који се налази на Маракани.

Музеј фудбалског клуба Црвена звезда отворен је 12. марта 1985. године и представља значајан објекат који сведочи о богатој историји и успесима клуба. У простору од 400 квадратних метара представљена је једна од најлепших и најраскошнијих спортских збирки у свету. Целокупну збирку чини преко 1.400 експоната (трофеја, плакета, слика итд.), од чега је 680 трофеја изложено и представљено, док се остатак експоната налази у депоу Музеја. Свој кутак у периоду од 5. до 15. септембра у Музеју ће имати и Кошаркашки клуб Црвена звезда који ће представити део својих историјских експоната и пехара.

Повезане вести

1 comment

Danilo сеп 4, 2014 at 19:03

Ovo mi se dopada što će biti izložba trofeja košarkaškog kluba! Stalno se pominje muzej FK, a košarkaškog nikada.

Reply

Leave a Comment