Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Заједница репрограмирала дуг Звезди, али играчи не попуштају, помака нема!

Рукометни клуб Црвена звезда налази се и даље у безизлазној ситуацији. Након што је пре неколико дана објављено да Заједница суперлигаша неће дозволити нашем клубу да се наступа у домаћим такмичењима ове сезоне, помака на боље није било. Наиме, саопштено је да је на молбу Звезде репрограмиран дуг клуба према Заједници у висини од 184 000 динара, али да онај према играчима и даље стоји као мач над главом Перуничевој екипи и да се он мора решити, иако су сви рокови истекли још у суботу.

„Остали смо на Железничару и Звезди. Од Нишлија имамо гаранције да ће до десетог све да реше, али не и писмена одобрења од играча. Уствари, Железничар је доставио споразум са Миланом Вучићевићем, док са Витасом није, али су се наводно усмено договорили. Паја Павловић није хтео да потпише споразум.“

Ипак, вољни сте да их сачекате?

„Не испуњавају услове за добијање дозволе, али чини ми се да је тај проблем решив, зато ћемо у наредним данима видети како ће то превазићи. Спремни смо да их сачекамо до десетог. Што се Звезде тиче, ту помака нема. Бар не озбиљног, јер је финансијски моменат најбитнији. Замолили су нас да им изађемо у сусрет и репрограмирамо дуг према Заједници, што ћемо и да урадимо. Али, што се играча тиче, ту не можемо да им помогнемо, морају сами са њима да се договоре“, рекао је председник УО Заједнице, Драган Јаћовић за Спортски журнал.

Повезане вести

1 comment

dejca сеп 2, 2014 at 23:24

Strasno 🙁

Reply

Leave a Comment