Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лалатовић пред Спартак: „Добри су, али желимо победу“

На Маракани је данас одржана конференција за медије пред утакмицу 4. кола Јелен Суперлиге коју Црвена звезде игра против Спартака из Суботице.

„Спартак је за мене најпријатније изненађење у овом првенству. Имају добру полуконтру и контру. Као и ми, ни они нису примили гол у три кола. Али, ми смо Звезда и желимо победу. Пред пут у Москву, најбитнији је Спартак и победа“ рекао је Ненад Лалатовић.

Новинаре је интересовао долазак Нинковића.

„Не треба трошити речи о њему, сјајан играч и ја бих га желео у тиму. Остаје нам да видимо да ли ће нам се придружити.“

Луковић?

„Ни о њему не треба трошити речи, свако би га пожелео у тиму. Ми имамо доста централних дефанзиваца, а попричаћу са управом да видимо да ли можемо да нађемо заједнички језик са њим. И он и Нинковић за сада тренирају са нама.“

Што се играчког састава тиче, за Аврамовског још није стигао сертификат. У случају да стигне, млади Македонац ће бити у протколу. Босанчић је са друге стране задобио ударац против Колубаре, међутим за очекивати је да се опорави за суботу.

Што се позајмица тиче, Никола Караклајић ће играти за Вождовац или Синђелић, док ће Марко Грујић играти за Колубару на двојну регистрацију.

Повезане вести

2 comments

czovac авг 29, 2014 at 18:11

Nazalost, ovo je potvrda da nema nista novo vezano za filijalu.
Mladim igracima svaki minut na terenu znaci, ali ih ne treba slati u klubove gde nece imati garantovanu minutazu (uz njihovo maksimalno zalaganje).
Ukoliko dobiju potrebnu minutazu, mozda se vrate i u prolecnom delu kao pojacanja, uz dobar rad.

Reply
cz77 авг 29, 2014 at 16:06

dobri su,ali 3:0… 😛

Reply

Leave a Comment