Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Први пораз фудбалерки у шампионату

Фудбалерке Црвене звезде забележиле су први пораз ове сезоне. Црвено-беле су у оквиру трећег кола првенства Србије изгубиле минималним резултатом (0:1) од Напретка у Крушевцу.

Напредак је био бољи ривал и заслужено стигао до три бода ефектним голом Миреле Тенков у 35. минуту. Прилика је било на обе стране, али се мрежа више није затресла у мечу који је имао жесток темпо. Домаћи тим је оправдао улогу благог фаворита и задржао максималан учинак на табели заједно са суботичким Спартаком.

Напредак – Црвена звезда 1:0 (1:0)

Крушевац – Градски стадион. Гледалаца: 200. Судија: Марина Вишњић (Крагујевац). Стрелац: Тенков у 35. минуту. Жути картони: Петронијевић и Моника Шишковић (Напредак), Матић (Црвена звезда).

Напредак: Костић, Марковић, Караџић, Моника Шишковић, Јанков, Марина Шишковић, Добросављевић, Петронијевић (Бонџић), Крстић (Јоновић), Павловић, Тенков.

Црвена звезда: Милојевић, Живановић, Ј. Стојановић, Ђуричек, Бобић, Тришић, М. Стојановић (Еленков), Ерац, Благојевић (Пантелић), Матић, Ђорђевић.

Црвено-беле су тренутно на трећем месту са шест бодова, а у четвртом колу дочекују Пожаревац, који држи четврту позицију на табели са четири освојена бода.

Повезане вести

Leave a Comment