Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Марјановић: Новајлије су одлични играчи и одлични момци

Када су се кошаркаши Црвене звезде Телеком окупили у Железнику било је свега неколико искуснијих играча, а предњачио је Бобан Марјановић. Иако има само 26 година и на Златибору је један од најискуснијих у екипи и то најбоље сведочи како младу екипу имају црвено-бели.

Високи центар Звезде није крио да се ради веома напорно, о чему је најбоље сведочио видан умор на његовом лицу након тренинга, али зна да ће се све то исплатити:

– Радимо стварно одлично. Мислим да ће се временом све сложити како треба и да ће се одразити на резултате. Сада смо фокусирани да овај базични део припрема прође без повреда. Свако има другачије тело и другачије се прилагођава на напоре. Мени је сада доста лакше него на почетку у Железнику, али желимо да прођемо овај тежак део како треба да бисмо сви били спремни на напоре који ће бити у току сезоне – започео је причу Марјановић, а потом додао:

– Сви су одлични играчи и одлични момци, добро се допуњавамо и тренинзи су веома квалитетни. Фали нам још четири играча, али су ту момци који нам пуно помажу и на неки начин надокнађују изостанак репрезентативаца. Дошли су и неки нови играчи, али то није променило много тога у нашем програму. Тренер има свој план који ми испуњавамо на тренинзима од када смо стигли на Златибор – истакао је високи центар црвено-белих.

Већ у четвртак Црвену звезду Телеком очекује и прва провера. Марјановићу је ривал добро познат:

– О Асесофту знам све. Прошле године смо играли са њима, половину играча знам, као и цео стручни штаб. За њих игра мени добро познати Лабовић. То је наша прва провера, али пре бих рекао тренинг утакмица. Кренули смо пре само 15 дана и желимо да видимо докле смо дошли, пре свега физички – рекао је Марјановић, а потом истакао како проводи време између тренинга на Златибору:

– Слободно време користимо да се одморимо колико год можемо. То је лакше уз музику и понекад филм – рекао је за крај разговора Бобан Марјановић.

Повезане вести

Leave a Comment