Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Драговић тренира са кошаркашима

Дуго се „шушкало“ да би крилни центар Никола Драговић (27 год, 206 цм) могао да буде решење за попуну рекета у Црвеној звезди, да би „Новости“ прве објавиле да је искусни кошаркаш на припремама нашег клуба на Златибору.

„Новости“ немају информацију да ли је Драговић на проби или само одржава форму, али обзиром да Звезда тражи крилног центра којем не смета улога резервисте, логично би било да Драговић покушава да се наметне Дејану Радоњићу.

Драговић је каријеру почео у Меги, да би потом завршио у Америци УЦЛА. У Европи је наступао за Санкт Петерсбург и Авелино.

Повезане вести

16 comments

nidzo авг 27, 2014 at 13:54

Voleo bih da radenović ostane treba nam neko iskusan ipak u reketu ,sve su nam mladi momci a partizan se dogovorio sa Mirzom Begićem mada će njega Bobi da reši 🙂

jedva čekam 16-i oktobar i Arenu !!!

Reply
aca nis авг 25, 2014 at 23:47

Iskreno ne znam kakav je ovaj igrac iako mnogo dugo pratim kosarku, ali u svakom slucaju nama treba igrac koji igra i 4 i 5, tipa Lorens Roberts ili Ivan Radenovic, solidan u napadu, solidan u odbrani, covek je pravi. Trebaju nam razliciti igraci od Mitrovica i Tejica koji su isti tip igraca, a sa druge strane da zameni centre i siri odbranu. Ne znam sta se planira na pleju, mozda ce da forsiraju Rebica kao drugog izrazitog pleja i onda svoditi igru na pik and rol, a mozda ce da dodje neko kao Nelson ili Jovic npr. da imamo dva razlicita pleja. Videcemo sta ce biti.

Reply
josif авг 25, 2014 at 19:44

Mislim da je sasvim jasno receno da se trazi jos igrac na poziciji 4,neznam zasto licitirate imenima oko pleja kad je to dovodjenjem Vilijamsa zatvorena prica.Sta tu nije jasno,rekli su sto puta jos cetvorka i gotovo,dosta fantazirate o Jovicu,Novaku itd.Pozz.MKD

Reply
balja авг 25, 2014 at 20:45

Nema fantaziranja prijatelju jasno je da fali još jedna ozbiljna jedinica potovo ako je to domaći igrač što znači jači tim u ABA i našoj ligi. Upravo je Jović taj igrač koji bi dao ono što po igračima koji su na okupu fali timu. Uostalom uprava odlučuje a mi samo sugeriramo.

Reply
Звезда шампион! авг 25, 2014 at 16:55

Е сад кад бисмо могли да вратимо Савовића… 😛
Мада боље и Раденовић него овај.

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 25, 2014 at 16:20

Mislim da nam je plej potreban,ali da ce Radonjic kao i prosle sezone Djenku gurati na „keca“.
Vilijams,Djenka,Jaka Blazic.od njih u mnogoome zavisi ova sezona

Reply
pera авг 25, 2014 at 16:44

Pa Djenka nije pokazao da ima ne znam kakve organizatorske sposobnosti a moja teorija je da Vilijams sigurno ne može da igra cele utakmice kao Nelson već da je potreban igrač koji je suprotnih karakterisitika od njega pa bi onda Djenka dobijao više napada gde je fenomenalan kad bi ovakav igrač vodio igru a Vilijams bi igrao recimo sa Dangubićem i Jakom prema Bobiju i to bi bilo pravo. Dakle očekujem da takav plej pomaže Djenki a čak mislim da je odlična opcija sa pomenutim dvojkama gde bi Jaka i Dangubić imali više slobode u napadu. Očekujem da ove sezone imamo bogatiji napad a da trener pripremi ekipu da igra još bolju odbranu od prošle sezone i još nešto očekujem proigravanja na Bobana a ne guranje lopte pa šta uradi. U toj igri šta uradi centar padao je Katić jer jednostavno ne može se igrati bez kreacije pleja. Od ovako mladog i talentovanog kluba konačno očekujem da igramo sa 12 igrača i da shodno tome igramo na većem nivou i snažnije od protivnika a da non stop dajemo šansu našim mladim igračima da postaju pravi. Ovo bi bio i signal svim onim klincimau FMP koji ovog leta osvajaju sve moguće kadetske i ostale turnire u Evropi i svetu da znaju da će doći njihovo vremne u Zvezdi.

Reply
pera авг 25, 2014 at 16:17

Nikola Dragović? Nadao sam se Radenoviću jer ovom relativno neiskusnom timu treba takav igrač na 4-5. Nikola je odličan napadač, dečko koji zna i oseća košarku nikada nije radio sa sto posto sebe ako prihvati da se posveti u potpunosti treningu i timu biće bingo. Malo je igrača koji su imali toliko potencijala kao on samo to treba materijalizovati a nije još kasno da napravi nešto i u reprezentaciji. Sigurno takav ambiciozan dečko neće prihvatiti da bude rezervna opcija što će samo doneti kvalitet a očekujem pleja recimo Jovića igrač sa odličnom odbranom i igrač koji zna da razvija igru tima e to bi bila rezervna opcija za Markusa i to prava opcija.

Reply
Estrella Roja авг 25, 2014 at 15:54

Toliko sam ga priželjkivao tokom prethodnih nekoliko godina u Zvezdi da sam danas postao potpuno ravnodušan.Kad je nešto vredeo tada mu Zvezda nije bila opcija,a sada bi, kad je ostao bez kluba,oberučke prihvatio i manji ugovor,pa i da bude rezerva.
Više je nego jasno da nama treba iskustvo na poziciji četvorke,nadao sam se da Radenović ostaje,mada vidim po nekim insajderima da od toga nema ništa.Tanki smo i na trojci,Kalinić ne uliva poverenje u napadu,a Dangubić je momak sa potencijalom od koga ne treba očekivati odmah 15-ak poena po meču.Rezervni plej takođe nedostaje,Rebić realno nije za više od popune broja na semaforu,a i tu je diskutabilno njegovo mesto.
Vidim da pojedinci dižu u nebesa sadašnji sastav,kao da zaboravljaju da smo ostali bez 5-6 oslonca.Pojačanja osim Vilijamsa i relativno Dangubića neće praviti razliku.Teza da ćemo igrati ratničku košarku zbog mladosti i karakteristika nekoliko igrača ima samo jednu manu:ko će davati poene?Šteta načinjena prelaznim rokom,ma kakva opravdanja u rezanju budžeta postojala,ne može da se ispravi,ali bi mogla da se umanji dovođenjem jedne kvalitetne četvorke(koja nije Dragović).Tu od naših igrača jedino vidim Mačvana,ali bi mnogo realnije rešenje bilo dovođenje jednog iskusnog Amerikanca,može i neki veteran samo da svojom snagom doprinese čvrstini pod našim obručom,a u napadu ako ubaci koji poen bio bi samo plus.

Reply
pera авг 25, 2014 at 15:23

Nikola Dragović je izraziti napadač i problem zašto nema bogatiju karijeru je što je malo radio u odnosu na svoj talenat. Dečko koji sve zna u košarci sigurno ako dodje neće biti zadovoljan rezervnom rolom u timu. Prognoziram strahovitu borbu sa Lukom za prvu četvorku. U svakom slučaju više minuta će imati onaj koji više da. Nikola je trebao da dodje u Zvezdu u vreme Karija i sad bi bio sigurni reprezentativac Srbije. Malo je igrača na njegovoj poziciji koji imaju tako meku ruku i ideju u napadu ali odbranu mu mora trener usaditi. Nije kasno da odigra par sezona kod nas na visokom nivou. Mene brine više pozicija pleja gde realno očekujem da potpiše Stefan Jović s obzirom na ono što pruža u reprezentaciji. Igrač zadatka i deo Nelsona po meni koji je neophodan timu dakle plej radnik odličan u defanzivi, borben do krvi i prednost nad drugim plejevima visina i okretnost i ideja u odnosu na visinu. Problem je šut ali to se trenira i na tome mora da radi da bi bio još bolji. Dakle očekujem da kad smo napravili ovako respektabilan tim dovedemo i ovog igrača i krenemo u besomučan i težak rad koji pravi kvalitet. Pored ovog igrača očekujem i da Jovan Novak bar bude na pripremama FMP, onda bih konstatovao da smo odradili najbolji prelazuni rok u istoriji kluba i postavili temelje za visoki domet u svim takmičenjima koja nam predstoje.

Reply
Бранимир авг 25, 2014 at 17:56

Нема грешке.

Reply
Sladajac авг 25, 2014 at 15:09

Bio vanseriski talenat, voleo bi da potpise za nas mada sam ja vise za MILOVANA RAKOVICA!!!…

Reply
Filip авг 25, 2014 at 11:13

Mislim da je u pitanju proba, jer sumnjam da je došao da održava formu, videćemo kako će se uklopiti ali je činjenica da nam uz Mitrovića treba dobra četvorka, Tejić ima potencijal ali njegovi problemi sa ponašanjem su izraziti, sve u svemu videćemo 🙂

Reply
nidzo авг 25, 2014 at 11:08

ovaj nam ne treba sigurno…ili radenović ili majstorovic ili neko peti al ovaj nikako…
napred zvezdo

Reply
mariachi авг 25, 2014 at 11:16

Slazem se!

Reply
Ivan сеп 5, 2014 at 18:03

ovaj momak je izmislio kosarku za radenovica i majstorovica zajedno.
Zivi bili pa videli.

Reply

Leave a Comment