Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Вилијамс 11 од 11 за почетак

За Маркусом Вилијамсом је непроспавана ноћ. Мењање временских зона и незаобилазни џет-лег утицали су на Вилијамса који по сопственом признању након доласка у Београд у суботу увече није ока склопио. Ипак, све то није оставило трага на њему с обзиром да је био веома расположен, а све лекарске прегледе је обавио без проблема.

Са задовољством је позирао камерманима и фоторепортерима и бројним новинарима показао део својих играчких квалитета. Наиме, Виљамс је узео неколико шутева и… Из 11 покошуја погодио је 11 пута.

– Кратко сам овде, али Београд ми се већ свиђа. Још нисам ни стигао у Србију, али сам могао да видим да Звезда има много навијача. Јер, неки момци су се о мени распитивали у авиону на путу од Цириха до Београда. Када сам слетео у Београд многи су пожелели да се сликају са мном, био је то јако леп осећај. Управо из тог разлога сам узбуђен што ћу играти пред таквим навијачима. Прошле сезоне када сам са Локомотивом гостовао у Комбанк арени видео сам да је атмосфера таква да даје снагу домаћем тиму који буквално као да има играча више – обратио се извештачима београдских медија Вилијамс.

На констатацију новинара да је на отварању евролигашке сезоне прошле године пружио изванредну партију против Звезде Вилијамс је рекао:

– Имао сам много отворених шутева, па сам погађао. Надам се да ћу успети да поновим такаве мечеве.

Вилијамс није желео да даје велика обећања само је констатовао:

– Могу само да обећам да ћу напорно да радити и у свакој ситуацији се трудити да помогнем тиму – закључио је Вилијамс и потом се упутио на Златибор где ће се прикључити екипи на припремама.

Повезане вести

4 comments

Nemanja авг 26, 2014 at 23:24

Kakva petorka.. Marjanović, Mitrović, Dangubić, Vilijams i Djenka

Reply
pravi a ne placeni zvezdas авг 25, 2014 at 18:44

vec sada treba praviti tenziju za prvu utakmicu……obaranje sopstvenog rekorda u areni

Reply
pera авг 25, 2014 at 07:44

Jel tačna informacija da je došao i Nikola Dragović po meni odličan napadač kod koga treba napraviti napredak u odbrani i potencijal za reprezentaciju.

Reply
Sedou авг 24, 2014 at 22:09

Dobrodosao u Srbiju i Crvenu zvezdu. Zelimo ti da bues zdrav i maksimalno spreman za predstojecu sezonu. Idemo zajedno od starta, da pokusamo da napravimo korak dalje u Evroligi. Nadam se da ce protiv Galatasaraja da padne novi rekord Arene u EL. Siguran sam da ce atmosfera biti nezaboravna. Na vama je da vredno trenirate i da budete pravi kada je najvaznije.

Reply

Leave a Comment