Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Голови Деспотовића и Ристића за убедљив тријумф против Синђелића

Фудбалери Црвене звезде савладали су у понедељак екипу Синђелића са 3:0 у мечу који је тренер Лалатовић искористио да на делу види играче са мањом минутажом и оне који још увек немају право наступа због проблема са лиценцом.

Despotovic  Ђорђе Деспотовић, велики навијач црвено-белих, који је због истицања припадности београдском клубу имао проблема са навијачима Спартака, док је наступао у Суботици, заблистао је са два поготка у овом припремном мечу. Иако у првих пола сата није било пуно прилика, Деспотовић се нашао на правом месту у 31. минуту и после асистенције главом Богдана Планића само се поклонио и главом затресао мрежу за 1:0. Десет минута касније Деспотовић на ефектан начин постиже и други гол на додавање Данијела Аврамовског. И млади Лука Јовић је имао једну шансу, али је није реализовао.

Фудбалери Синђелића су у другом делу деловали знатно боље уласком у игру првотимаца, али нису успели да затресу мрежу јер је Дамир Кахриман одбранио ударац Малинића. Најлепши потез у других 45 минута извео је млађани Михаило Ристић, који на почетку ове сезоне показује завидно фудбалско знање. Сјајно је шутирао у 68. минуту, када је лопта одскочила и завршила у мрежи, тако да ни знатно квалитетнији чувари мреже од Живковића не би зауставили овај прецизан шут.

10603218_768128706581361_7928231557706213446_nИмали су гости и једну погођену пречку са око 20 метара, али је мрежа црвено-белих још једном остала нетакнута. Треба издвојити и још једну добру партију сенегалског интернационалца Мамадуа Мбођа, који је на добром путу да прође пробу у Звезди, али ће коначан суд о томе ипак дати тренер Ненад Лалатовић.

Црвена звезда – Синђелић 3:0 (2:0)

Помоћни терен стадиона Црвене звезде. Гледалаца: 100. Судија: Јован Шегрт. Стрелци: Деспотовић у 31. и 41. минуту и Ристић у 68. минуту.

Црвена звезда: Кахриман (од 73. Тркуља), П. Ђорђевић (од 85. Митровић), Планић (од 46. Јовановић), Мбођ, Антић (од 85. Брајовић), Гогић (од 73. Грујић), Јовић (од 46. Караклајић), Аврамовски (од 55. Ристић), Босанчић (од 63. Ахчин), Гаврић (од 85. Чикић), Деспотовић (од 73. Н. Ђорђевић).

Синђелић: Бубоња (од 46. Живковић), Миодраговић (од 46. Теофанов), Маловић (од 25. Чермељ, од 64. Побулић), Пешић (од 46. Маринковић), Петрушић (од 46. Митић), Попадић, Стевановић (од 46. Пишчевић), Мирковић (од 46. Рајић), Јововић (од 46. Малинић), Калачевић (од 46. Шакић), Исаковић (од 46. Вукомановић).

Црвено-бели ће се наредних дана припремати за дерби трећег кола шампионата против Војводине у Новом Саду, а управа клуба покушава да што пре реши проблем са лиценцом, како би Звезда коначно могла да региструје пристигле новајлије.

 

Повезане вести

7 comments

ds авг 19, 2014 at 21:50

Atletiko sprema 5 mil za Jovica,NE MOZE! Ne smije otici,a da ga posteno nismo ni vidjeli,vrijedice duplo i njemu samom je zelja da ostane bar do 20 god.

Reply
cz авг 19, 2014 at 18:36

Da nam je samo licencirati igrace,dobri smo i sada ali bili bi za klasu bolji,mozda se Despotovic pokaze bolje i ne bude nam potreban napadac,Avramovski je odlican,tu je i Bosancic,Planic,Gavric pa i ovaj Senegalac.Opet sam danas procitao da Terzic juri Cavrica,i veznog igraca zaista ne znam cemu to? Ne mozemo da registrujemo igrace a on bi jos da ih dovodi.Vratio se Nine,dobili smo novog kapitena i nadam se jos boljoj igri od njega,tu nam je odlicni Ristic kao i Avramovski,imamo Tenka,Vukana koji je sve bolji,Bosancica za kojeg takodje mislim da ce se dobro pokazati,sredina nam je prepuna.A sto se Cavrica tice,moze,izgleda da bi Pecnik mogao otici,tako da bi nam trebao,ako ne ode,Lazovic ce na zimu sigurno pa vjerovatno tu traze zamjenu za njega,a imamo i Gavrica na kojeg ne treba zaboraviti,odlicno se pokazao na pripremama.Ne razumijem sta pokusava,ova dva Dordjevica nam nisu trebala,pa bar jedan od njih.

Reply
РУК авг 19, 2014 at 11:23

Нисам био ту преко лета, па не знам шта се десило са Араухом? Чуо сам само да Лалатовић није хтео да га води на припреме. Ако им је један Дарко Лазић који није могао да игра ни у Спартаку талентованији од Арауха, свака им част!

Reply
Rajko Delija авг 19, 2014 at 17:45

Arauho nije prošao ni u treću špansku ligu, a Lazić igra veoma dobro za sada.Biće on dobar štoper.

Reply
Aleksandar авг 19, 2014 at 08:48

Svi igrači su mi poznati sem Mitrovića. Mislio sam da je to napadač Lazar Mitrović, ali vidim da je zamenio desnog beka, pa nisam siguran. Ako ima neko upućen nek mi pojasni. Malović i Malinić u Sindjeliću? JDa li su to zvezdini biši omladinci Miloš Malović (mislio sam da je u Zemunu) i Bojan Malinić?

Reply
Miki авг 19, 2014 at 15:45

Dobro pitanje, ja bih se samo jos nadovezao na to, zanima me kako je odigrao Jokic jer ocekujem puno od njega.

Reply
Aleksandar авг 19, 2014 at 15:58

Nije odigrao ništa jer nije bio u protokolu. A nije bio ni prethodnog ponedeljka. Izgleda da se ne računa na njega. Ne znam što su ga sklonili. Možda povreda. Ne znam.
Lazar Mitrović 94 godište, levo krilo, navodno prošao naše mlađe selekcije (ne zna se mnogo o njemu, sem da je pokidao ligamente kad i Lazović i Rakić i da im je pravio društvo na terapijama). Potpisao prošlog leta 4-godišnji ugovor zajedno sa Ahčinom, Trkuljom I Markom Marinkovć.

Reply

Leave a Comment