Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеТрансфериФудбал

Луковић: Боле ме неистине, не желим да заузимам место Звездиној деци!

Синоћње појављивање Александра Луковића на тренингу Црвене звезде, па данашња изјава Ненада Лалатовић да за њега увек има места у Звезди подгрејали су наду да би искусни дефанзивац могао да се врати у наш клуб после готово читаве деценије. Међутим, Луне је искрено, за Вечерње Новости истакао шта је заправо у питању.

„Нисам могао ни да помислим колика ће се прашина подићи због тога што сам дошао у свој клуб да тренирам, да одржавам форму док сам без ангажмана. Није ми била намера да се било коме намећем, нити да некоме дајем наду. Хвала Лали на лепим речима и што ми је дозволио да тренирам, али сматрам да су он и Звезда на правом путу и да им сада нисам потребан. И треба да наставе да гурају младе, талентоване играче, прави је тренутак за то. И ја сам шансу добио у Звезди са 20 година, зашто сада да неком момку заузимам место.“

Признао је да је било контаката са Управом…

„Разговарали смо почетком јула и није истина да се нисмо договорили због мојих нереалних финансијских услова. Проблем није у новцу, јер га и нема, нити сам ја намеравао да сада зарађујем од Звезде! Па, мене је тај клуб створио, помогао ми да направим добру каријеру и никад ми није био, нити ће ми бити последња опција. Проблем су неке друге ствари, пре свега целокупна ситуација у српском фудбалу која је далеко од добре. Па зар сутра треба да се свађам с неким или да тужим клуб који волим? То не желим да ми се икада деси, нити сам намеравао да дођем у Звезду на неколико месеци јер немам где, па да после одем на другу страну. Стварно ми је мука од таквих прича.“

Повезане вести

17 comments

Saša авг 16, 2014 at 17:55

Ali da Zvezda može da ti garantuje 300 000 za polusezonu, uzeo bi im mesto.

Reply
MILAN KG авг 16, 2014 at 16:51

Posteno Lukovicu sa tvoje strane potpuno si upravu sto bih ti ili neko tvoijih godina zauzimao mesto klincima.

Reply
cz авг 16, 2014 at 16:25

Uh dobro je,meni je bilo bitno samo da ne dodje i ne zauzima mjesto kako i sam kaze Zvezdinoj djeci,da li je to razlog,novac ili nesto trece ne zanima me,nisam bio za povratak i drago mi je sto sam ovo procitao.Naravno,uvijek su svi Zvezdini bivsi igraci koju su neki pecat ostavili dobrodosli,tako da moze slobodno da trenira i da odrzava formu,da neki savjet klincima.Ne zelim da ga pljujem i pisem da li je dobar covjek ili ne,on svoje razloge ima,treba ga pamtiti po dobrom.Pa i da mu je velika zelja bila da se vrati,ja bi opet bi opet rekao da je doslo vrijeme za klince.

Reply
Darko авг 16, 2014 at 14:56

Ma zauzeo bi im ti mesto glavačke – samo da mi imamo para koliko tražiš…

Reply
dejca авг 16, 2014 at 13:29

Pa lako je da igras u klubu gde je sve ok, i para i uslovi… Zaigraj ti ovde da te vidim ( ruku na srce igrao si ti u Zvezdi, ali kad je imalo neke vajde)! Na kraju, niko te ne tera puskom, hoces – neces, kazi!
A ne vadi se tu sad na sve i svasta!!!

Reply
dexy122 авг 16, 2014 at 13:25

Zbog ovih Zvezdasa, mnogo vise volim Zvezdase poput Nineta, Mikija, Rakocevica, vaterpolista, koji su se vratili u Zvezdu kada su mogli da igraju za mnogo bolje pare u nekom drugom klubu, ali su dosli jer taj klub vole i to im je bila zelja. Iskreno, sad nam bas i nije potreban Lukovic, jer moramo da se fokusiramo na mlade, ali ja pricam na prosle sezone, kada je mogao da dodje samo da je trazio manje para, a njemu su znacili nekih 10 hiljada evra, manje vise.

Reply
Stefan авг 16, 2014 at 10:48

Muka mi je vise od ovakvih izjava ne zelim da dodjem u Zvezdu da ne bih zauzeo mesto nekom klincu,ili zbog situacije u Srpskom fudbalu.Zasto covek lepo ne prizna da nece da dodje u Zvezdu da zeli jos para koje u Zvezdi nebi dobio a ne ovako ispade da je on jos i dobar posle svega ga i ne treba dovoditi ne treba nam takav covek.

Reply
mm авг 16, 2014 at 09:44

Ovde covek sta god da uradi ne valja. Prvo je Lalat spomenuo da bi voleo da vidi Luneta barem do decembra, dakle nije govorio da Lukovic ima neke uslove, i tad se pljuvalo po njemu. Sada se covek oglasi u javnosti i iznese svoje misljenje pa opet ne valja. Za razliku od ovakve Panteliceve izjave kada smo imali samo Daudu i Mihajlovica, Lunetova ima neke logike. Pavi, Planic, Lazic, Jovanovic, Stojanovic, Mbodj(?)… Vidi se da radimo neplanski kada gomilamo tolike igrace, pa bi oni jos i Lukovica u timu. Njemu svaka cast ako ne zeli da dodje zbog konkurencije, a ako postoji neki drugi razlog nije me briga. Niko od nas mu ne moze suditi kada ne znate ni o cemu se radi, ali tako je to kod nas, nikad nam nista ne valja.

Reply
otpisani101 авг 16, 2014 at 08:46

zvezda je institucija,istorija i simbol srbije,pa je iznad i ninkovica i lukovica…ljudi iz uprave treba da stave tacku i da se okrenu fudbalerima koji zele da igraju u zvezdi…neka treniraju koliko hoce sa zvezdom i tu je tacka…sta ima vise da se moli ninkovic o kome su bile spanske serije po novinama,dolazi-ne dolazi…i kada su ga najzad ubedili da dodje,prosle sezone smo ocekivali da ce biti nosioc igre,od toga smo videli vrlo malo…i lukovic ako nece,ma zdravo…od silnih ponuda koje imaju,treniraju sami za svoju dusu…zvezda je mogla i bez mnogo vecih fudbalera,pa ce i bez ninkovica i lukovica…hvala im za sve i vreme je da se prica zavrsi…

Reply
Luka авг 16, 2014 at 04:43

Au, Lukoviću, brate, pa nismo retardirani da se ne sećamo šta si sve pričao prethodnih meseci, a nije teško videti ni iz ovih izjava o čemu se radi. Nećeš da dođeš u situaciju da tužiš Zvezdu, reče? A zašto bi je tužio, je l’ zbog para koje „nisu problem“? C, c, c, glumljeno Zvezdaštvo kad tad ispliva na videlo…

Reply
Vaske_tb авг 16, 2014 at 01:02

Patetično. Nekad je bio igračina, sada je samo seronja.
Ajde, paljba, što dalje od “tvog“ kluba.

Reply
Spartanac авг 16, 2014 at 00:33

E nemojte da objavljujete ove intervjue ..gde se nista ne kaze!!!NECU DA DODJEM ZBOG PROBLEMA U SRPSKOM FUDBALU!!!???STO TEBETANGIRA LOSA FINANSISKA SITUACIJA U RADNICKOM IZ NISA ILI TO STO SPARTAK IMA LOS TEREN!!!!!!!????
Brate,imas samo Zvezud ispred sebe,ako hoces da dodjes ,ako je volis ti dodjes i kraj.NEMOJ TO PROBLEMI U SRPSKOM FUDBALU,PA POMINJES ARBITRAZU,SUDJENJE……ZNACI TI MOZES SAMO DA TUZIS ZVEZDU I NIKOG VISE!DAKLE,PARE SU PROBLEM,A NE SITUACIJA U TAMO NEKOM SRPSKOM FUDBALU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👿

Reply
Rape Delija авг 16, 2014 at 00:32

Eeee majstore batli ti te price tralalalalalala sve isto, kazi lepo da neces da igras za sicu, a ne ovde proturas stare ofucane fore. Neces ti nigde igrati ove sezone, mozda tek dogodine stignes u Slogu iz Kraljeva ako te prime!

Reply
Senad авг 16, 2014 at 00:27

Ovakve izjave vrijedjaju inteligenciju.Pa ne igra za Zvezdu juniorski pogon,mora da bude tu neko stariji,i sasvim je jasno da bi Lukovic mnogo doprinio i da bi bas dobro dosao.Ne zelim da nagadjam sta je razlog,niti da ga optuzujem da je novac u pitanju itd,medjutim u januaru nije bila ovakva prica.Tad mu je izgovor bio novac kojeg bi morao da se odrekne ukoliko raskine ugovor,to je bio jedan jedini razlog.Pa imamo mi kalendar,od tada je proslo jedva nesto vise od pola godine,nije mgao toliko da ostari,kao tad bi igro da je Zenit raskinuo ugovor na svoju stetu,tj da on dobije cjelokupan iznos novca,a sad kad je uzeo pare,on sad kao nece da zauzima mjesto drugim igracima.
A pazi ovo,kao nije mu novac bitan a nastavku kaze kako nece da dodje u poziciju da tuzi klub,pa sto da tuzis ako ti nije stalo do para.
Kako god,ovo nisu pravi razlozi,opet kazem necu da „bacam grah“ sta je u pitanju,samo su mu izgovori malo bezveze,a u jednom dijelu i malo kontradiktorni.

Reply
Бранимир авг 16, 2014 at 17:33

Сенчи, јасно ко дан, к’о да си бац’о грах.

Reply
severac авг 16, 2014 at 00:14

Bole tebe …. Lukovicu, ti si sad kao zastitnik „ugnjetenih masa“ (mladih igraca), pa neces da „pate“ zbog tebe. Zvezda trazi iskustvo i stopera, ti slobodan i kao neces. Jasno mi je da je tamo rasulo, ne bi Nine dzaba radje zavrsavao karijeru, nego tu igrao, ali budi bar posten (kao mali Stojkovic) i reci da ti se ne igra tu i da hoces nesto drugo, a ne prodavati pricu kako tebe nesto bole. Sta te bole to sam shvatio vec iz naslova! Moze da se trenira, ali ne i da se bude posten!

Reply
severac авг 16, 2014 at 02:35

I JOS NESTO;
Pecnik je pokazao MNOGO stvari ovim nasim „Legendama“. Covek se zove NEJC PECNIK i nije iz Srbije i nije Srbin nego Slovenac, ali mu ne smeta SRPSKI fudbal i SRPSKA ZVEZDA i ne razmece se patetikom ali se VRATIO u ZVEZDU… Bratu Kelhi zelim oporavak i jos mnogo fudbala i da kao brat opet dolazi na MARU!!!

Reply

Leave a Comment