Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Раденовић: Ускоро ћу донети одлуку да ли остајем

Тренер кошаркаша Црвене звезде је јуче обелоданио жељу клуба да ипак настави сарадњу са Иваном Раденовићем којем је уговор истекао. Спортски журнал је ступио у контакт са крилним центром од којих је добио одговор да ни сам није сигуран шта ће да уради поводом новонастале ситуације.

– Све време сам размишљао о одласку у иностранство. Тек смо у последња два дана причали о опцији да останем, а с обзиром да о томе нисам до сада размишљао, искрено, мало сам растрзан. И даље бих желео да идем у иностранство, али лепо ми је било и у Звезди. Било би добро за све да што пре донесем одлуку. Верујем да ће се то и десити у наредних неколико дана – рекао је Раденовић и додао да је санирао проблеме са коленом које је имао у финишу сезоне и да сада нормално тренира.

 

Повезане вести

5 comments

luto авг 12, 2014 at 21:13

nemoj ostajati kumim te Bogom-ti si najgori igrač koji je kročio u zvezdu, treba ti platiti da odeš-

Reply
josif авг 12, 2014 at 15:12

Momak!Nemoj mnogo da se lomis!Da si ti imao iole dobru ponudu do sada bi otiso negde jer oni koji mogu da ponude bolje od Zvezde su vec 99% zatvorili svoje rostere!zato pakuj torbu i pravac Zlatibor pa zapni jace jer bolje od Zvezde nema,a uz to i solidan si igrac i mozes da pomognes mladjima.Pozz.MKD

Reply
pera авг 12, 2014 at 15:04

Tako je i ja sam za Radenovića jer je ovo mlad tim i treba stara drenovina da pomogne i na 4 i na 5 a i dao je sebe prošle sezone a to mora da se ceni. Poštovanje i ostalim igračima koji su otišli iz kluba.

Reply
Lazaris авг 12, 2014 at 13:36

Nama treba 4 koja može da uskoči i na centra a to je Radenović.ako se sećate protiv Makabija u Pioniru nije išlo ni Bobija ni Katica,pa je posle on igrao 5 i tad smo stigli Makabi,izvlačio je Sofoa jer može da šutira i za 3 i on nije mogao da ga čuva jer kad mu je izlazio ovaj je išao na prodor koji mu je solidan.

Reply
luto авг 13, 2014 at 20:47

ma kako će on da uskoči na centra, pa je li vidiš da on jedva hoda a ne da skače, gledaš li ti košarku ili hokej, nešto si pobrko…

Reply

Leave a Comment