Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ристић, Јовић и Јовановић након утакмице

Очекивања пробирљиве Звездине публике на старту првенства су испуњена. Одлична игра, убедљива победа, деби тројице Звездиних дечака, Луке Јовића, Михајла Ристића и Вукашина Јовановића стасалих подно јужне трибине Звездиног стадиона.

Мало је недостајало Луки Јовићу да у другом званичном сусрету постигне и други погодак. Ако је Лука Јовић имао трему, Михајло Ристић судећи по приказаном није.

– Било је мало страха пре уласка на терен, али кад сам ушао у игру, размишљао сам само како да на најбољи начин искористим десетак минута указане прилике. Још да сам постигао погодак, то би било остварење свих дечачких снова. Међутим, и овако сам презадовољан. трудићу се да наставим да тренирам најбоље што могу и да заслужим још веће поверење тренера Лалатовића – истакао је млади Ристић.

Његов вршњак и саиграч био је још упечатљивији у опису свог дебија.

– Само онај фудбалер који дебитује за Црвену звезду, зна какав је осећај, али тешко може да га опише. Хвала тренеру на поверењу. Дебитовао сам на нашем стадиону у феноменалној атмосфери. Док сам стајао поред аут линије и чекао да уђем, најежио сам се. Док сам жив памтићу данашњи, најлепши дан у мојој досадашњој каријери – није крио узбуђење Вукашин Јовановић. – рекао је након првих минута на сениорској позорници Вукашин Јовановић.

Играла се средина другог полувремена када је на терен ушао Лука Јовић, а изашао Нејц Печник. Тешко је било проценити ко је добио веће овације публике.

– Играо сам у последњем колу претходне сезоне у Новом Саду али осећај и утисци су неупоредиви. Заиста није исто играти на Маракани пред оволиким бројем наших навијача и на неком другом стадиону. Истина, мало ми је недостајало да постигнем погодак. Знао сам да голман не сме да игра рукама ван шеснаестерца, лопта га је прошла, чуо сам хук са трибина и нажалост нисам успео да затресем мрежу. Верујем да ћу већ у наредној утакмици бити стрелац – рекао је најмлађи стрелац у историји Црвене звезде.

Повезане вести

4 comments

Igor авг 10, 2014 at 16:17

A mi smo doveli 8 novih pojacanja…. UPRAVA NAPOLJE!!!

Reply
milos авг 10, 2014 at 14:36

Ristic mora da igra svaku!

Reply
Igor авг 10, 2014 at 16:18

Nemoze, jer je Terzic doveo svoje igrace i zbog procenata ce morati da igraju njegovi igraci.

Reply
ISTINA авг 10, 2014 at 14:29

Mitrovic i Markovic su u Risticevim godinama prosle sezone igrao u Andrlektu i Benfici,Vukasin Jovanovic je prosle sezone bio u omladincima a Zivkovic igrao prvu postavu u PFC-u . Ovo poredjenje je da shvate navijaci da nasa uprava kao i trener pricaju puste price o nasoj deci pa se posle cudite zasto su Maksimovic,Jankovic,Simic itd. „pobegli“ iz Zvezde. Zasto Ristic ne bi igrao prvu postvu ako ode Lazovic iz kluba (da se Pecnik prebaci na MR,a Ristic na ML) …Dok je Babic igrao za Vosu sa 17,a Savic u Partizanu kao stoper igrao sa 18 godina zasto ne bi Vukasin mogao da igra u paru sa Savom ?

Reply

Leave a Comment