Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Играчи показали срце

Шеф Стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, био је задовољан након прве првенствене победе његове екипе.

10557465_465181930285384_6768909712495581791_n– Импонује ми ова победа. Честитке мојим играчима, поготово у другом полувремену, као и већину првог. Све што сам тражио они су то испунили, били су агресивни на средини и то је донело бољитак у игри. Искористили смо шансе у првом делу игре, али ми је жао што смо створили неколико добрих шанси у другом полувремену које нисмо реализовали. Они су показали да са правом носе дрес Црвене звезде. Ми смо прекинули са овом победом лош низ који је Звезда имала последњих година на старту сезоне – рекао је Лалатовић, који се уједно захвалио навијачима.

– Прија ми аплауз са севера и запада. Ово је њихова победа колико и наша јер су нам били ветар у леђа и поклањамо им победу.

О Звездиној деци Лалатовић се похвално изразио.

– Јовић, Ристић и Јовановић су Звездини бисери. Задовољан сам како су играли, а нарочито млади Ристић – рекао је Лалатовић.

Повезане вести

6 comments

Бранимир авг 10, 2014 at 14:08

Сви се слажемо у оцјени да је Звезда показала новост у односу на издања из претходних година. мени је било веома драго што смо у 2/2 играли и са 3 нападача и да су играчи били вјештији тај резултат би био повољнији. Са друге стране показана је очигледна агресивност у дуелу. У тренуцима када је и по 6 играча остајало на првој половини, а напад Нишлија бранило само 3 играча, није било страха за наш гол. У том дијелу игре одушевио ме је Ковачевић. Са друге стране сам више очекивао од Ракића. А може се поставити и питање: да ли се од њега може нешто више очекивати. Од Савићевића не очекујем баш ништа, осим да се много више труди и озноји и да се не понаша као бунтовник без разлога, јер му се с разлогом оспорава мјесто у тиму. Петковић би морао да игра озбиљније. Увијек сам говорио да ће Јовановић бити играч, што је и најавио у међувремену, а што ће и потврдити у наставку. Ристић је за кратко вријеме показао снагу и најавио квалитет и то радује. Мени овај тим дјелује много свјежије и јаче. Реално, изгубили смо само Мрђу и тражимо му замјену. Сви остали одласци су добили своје праве замјене, а има још много правог материјала. И, што је најважније, јачи смо на клупи. Славек је урадио своје и то је за похвалу, али се не може поредити са лалатовићем. Титулу су донијели позитивци у тиму (Бајковић, Мијајловић, Нинковић,…) који нису дозволили да се у тим унесе раздор и сачували су позитивну атмосферу и мотивацију и то треба да служи као примјер свим играчима Звезде, за сва времена.

Reply
Dejan Ivanjica авг 10, 2014 at 13:51

Samo Rakic napolje,preklinjem te.Igrac bez osecaja za gol,spor,ne otvara prostor,ama bas nista.Slican Borhi,samo sto je Borha vukao pa dvojicu,trojicu igraca na ledjima,i od njega je imalo koristi.Bolje pustiti Jovica da igra,ili dovedite nekog dobrog spica.

Reply
kobr90 авг 10, 2014 at 11:33

bravo lalate! konacno gledamo zvezdu da napada i posle 2 0…..igrci su grizli i svaka cast…sad me samo malo buni imamo 9 pojacanja koja nisu igrala,sta ce biti sa mladima od kojih smo opet ocekivali da redovno bar ulaze sa klupe?!

Reply
otpisani101 авг 10, 2014 at 09:58

pa moramo da priznamo da smo posle duzeg vremena gledali ofanzivnu zvezdu i posle 2-0…kod jankovica i stojanovica smo igrali bunker po 75 minuta na utakmici…zvezda je najzad licila na onu slavnu zvezdu gde se napadalo celu utakmicu…cestitke lalatovicu na ofanzivni stil igre…mislim da i ove godine imamo bolju ekipu od komsija i ocekujem odbranu titule… bez obzira na rezultat,ali mnogo je bolje gledati ofanzivnu i hrabru igru zvezde,a ne kao kod stojanovica gde smo gledali sporu,bojazljivu,defanzivnu zvezdu gde smo skoro na svakoj utakmici strepeli za rezultat…zvezda je za srbiju,sto su real i barselona za spaniju i mora na svakoj utakmici da igra ofanzivno…i podrska bosancicu…ogromna vecina navijaca zvezde ga zeli u klub…nekolicina vodja zele samo preko njegovog imena da pokazu moc,da su iznad kluba i da nije bosancic bio bi neko drugi…i prosto neverovatno da ti kriterijumi vaze samo za fudbal,a bas ih briga u vaterpolo,kosarci ,rukometu itd ko je igrao za partizan…denis sefik je javno priznao da navija za partizan pa je dobijao ovacije u crvenoj zvezdi…toliko o moralu bosancica,sefika,radjena ,vodje sa severa itd…samo je zvezda zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Mani авг 10, 2014 at 09:42

Konacno dobar start i to bez novajlija!! Zanima me jel neko zna sta je sa Despotovicem i jel on uopste u kombinaciji za tim?

Reply
pera авг 10, 2014 at 11:37

Pa Despotović je jedan od tih dovedenih igrača koji još ne mogu da igraju. Lala je pokazao kako treba Zvezda da igra. Još da se samp uigra taj kratak pas u fazi napada i biće to prepoznatljiva igra šampiona kroz istoriju. Nama treba brži napadač od Rakića koji evidentno odlazi iz kluba. Možda je to šansa za Despotovića.

Reply

Leave a Comment