Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бајковић: Ако не добијем праву понуду прекидам каријеру

Дугогодишњи голман Црвене звезде и љубимац навијача, Бобан Бајковић најавио је да би могао да се опрости од фудбала уколико не стигне задовољавајућа инострана понуда. Нешто слично је овога лета рекао и његов доскорашњи клупски друг Милош Нинковић, а ново изненађење стигло је и од популарног Бајка Мачке, који је у изјави за Наше новине после Нинета узнемирио фудбалску јавност и фанове чињеницом да би у најбољим играчким годинама могао да окачи копачке о клин.

bajko_321738240_n   – Тренирам на Маракани и чекам. Звало ме је њих стотине, али нисам био задовољан. Ако не добијем праву понуду биће оно “Фудбале, хвала ти, доста је било“. Нећу по сваку цену преко границе. Био сам члан великог клуба, оставио траг у Звезди и морам да држим до себе. Ако не дође понуда која се не одбија вероватно ћу прекинути каријеру – рекао је Бајковић за Наше новине и додао:

   – Да не мисле људи како сам нескроман и да желим милионе и авионе. Морам да добијем коректне услове. Зна се шта се под тим подразумева. Хоћу породици да обезбедим бољи живот.

У медијима су се претходних месеци као могући нови клубови за Бајковића помињали турски Кајзери и француски Евијан, али до трансфера ипак није дошло, па се надамо да меч против ОФК Београда и прослава титуле првака са Звездом нису били последњи тренуци у фудбалској каријери харизматичног чувара мреже.

Повезане вести

2 comments

pera авг 9, 2014 at 13:50

Tako je brate ako Bajko prekine karijeru odmah za trenera golmana jer čovek koji toliko voli klub jednostavno ima mnogo da bu još da. Ovo važi i za Pantelu i njega u klub što pre.

Reply
Leki авг 9, 2014 at 09:31

Pa gde ces Bajko brate moj samo 10 godina si bio u Zvezdi! 😀 ako odluci da prekine karijeru staviti ga za trenera golmana mladjih kategorija!

Reply

Leave a Comment