Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатНајновијеФудбал

Савићевић – Напоран рад ће се исплатити

У ишчекивању првог звиждука судије ове сезоне, сваки играч се на свој начин спрема за почетак шампионата. Ипак, у једном су сви фудбалери сагласни – једва чекају да првенство почне.

Један од фудбалера који са нестрпљењем очекује да у суботу истрчи на траву Маракане је и Вукан Савићевић. Млади везиста је одрадио своје четврте припреме са Црвеном звездом као првотимац. Осврнувши се на претходних месец дана рада, он је истакао да је задовољан целокупном спремношћу екипе.

– Овог лета смо имали новог кондиционог тренера, и мислим да сам се спремио одлично јер је Стајковац веома добар кондициони тренер. И не само ја – екипа је на високом нивоу спремности. То смо показали чак и у јаким утакмицама које смо играли, иако тада нисмо били одморни. Последњих дана, мало смо смањили темпо како бисмо одморни и свежи ушли у утакмицу против Радничког – рекао је Савићевић, који је на самом почетку припрема имао и мањих здравствених проблема.
– Задесиле су ме неке ситније повреде, али углавном су биле последица умора. Сада немам проблема, потпуно сам спреман.

Спремна је и Звездина публика, која се већ ужелела фудбала и победа. У суботу, 09. августа, очекује се добра посета на нашем стадиону.

– Значи нам предност домаћег терена, али мислим да смо свакако спремни за утакмицу. Имамо прави приступ, добру атмосферу, радимо анализе противника, и верујем да ће нам се све то исплатити и да ћемо успешно започети нову сезону – прижељкује Савићевић.

Повезане вести

6 comments

РУК авг 7, 2014 at 16:54

Вукан Савићевић никада играч неће бити!

Reply
Mladjen авг 7, 2014 at 12:56

Ladno bismo prosli ovaj Ludogorec!

Reply
Lazaris авг 7, 2014 at 12:35

http://www.mojacrvenazvezda.net/87709/2014/03/22/jovanovic-potpisao-profesionalni-ugovor/
kako nema ugovor kad ovde piše da je potpisao na 3 godine?

Reply
Spartanac авг 7, 2014 at 09:47

a jooooj kad jutros procitah da Jovanovic nema ugovor kad me slog i tri mozdana vezana nisu strefili….. :facepalm:

Reply
шимин авг 7, 2014 at 10:05

Што те то изненађује? Очигледно је да управа ради на систематском уништавању клуба.
Доводе се десетак појачања која нећемо моћи да региструјемо, уместо да нико није доведен, а да смо пустили да ове године играју деца из омладинске школе уз пар прошлогодишњих првотимаца.
Најсмешније је што се сво време прича о довођењу Бабића из Војводине, а у својим редовима имамо играча који игра на истој позицији и боље одигра протекло европско првенство, а са њим немамо потписан уговор.
Просто је невероватно да то може да се деси случајно, већ мислим да је очигледна намера да се потпуно упропасти клуб.

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 6, 2014 at 21:52

Ako ove sezone ne dobije minute ne znam kad ce

Reply

Leave a Comment