Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаНајновијеФудбал

Навијач Спартака из Москве купио сезонску карту

Продаја сезонских карата увелико траје, а међу Звездашима који се претплаћују на своје место на Маракани, нађе се и понеки странац.

У среду, 06. августа, сезонску улазницу за себе и свог брата, купио је Александар Шабанов. У питању је Звездин навијач из Русије, који је уједно и навијач московског Спартака.
– Дошао сам у Београд како бих помогао Црвеној звезди. Нећу моћи да долазим на утакмице редовно, али ово је мој начин за помоћ овом клубу који, поред Спартака, доживљавам као свој. Сигуран сам да ћу доћи на пролеће, када се буде играо вечити дерби, а ако се укаже прилика, бићу ту и на још некој утакмици – рекао је Александар Шабанов.

Подсећамо, сезонске карте се увелико налазе у продаји. Као и претходних година, сезонске карте важиће за све мечеве националног првенства као и за пријатељске сусрете у којима наш клуб наступа као домаћин. Обновом, односно куповином сезонских карата, стичу се услови за додатне повољности. Поред улаза на утакмице Црвене звезде које изабраници Ненада Лалатовића буду играли на нашем највећем стадиону, власници сезонских карата имају право на учествовање у концепту лојалности који носи назив „ТВОЈА лига“, затим имају право на бесплатан Званични програм утакмице који ће им бити слат у дигиталном, односно електронском формату, као и на бројне попусте и учешће у наградним играма и акцијама које клуб буде организовао.

Повезане вести

Leave a Comment