Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Катаију Звезда последња опција, Дедић „ни на небу ни, на земљи“

Оно што је до недавно била могућност, то више није. Александар Катаи и дефинитивно неће наставити каријеру на Маракани. То је рекао Звездан Терзић за Новости.

„Оба клуба су показали добру вољу, али нам не треба играч који не показује жељу да дође код нас и коме је Звезда последња опција и алтернатива.“

Када је реч о Дедићу, све је могуће.

„Он је жеља клуба, али још увек нико из Управе није разговарао са њим.“

Повезане вести

9 comments

Wild Wild авг 8, 2014 at 01:07

Kakve to veze ima što mu je Zvezda poslednja opcija i alternativa, daj da vidimo vredi li nam on i možemo li da ga platimo? Ne nego će da trče svi u klub pred gašenjem da namlate pare koje im se neće isplaćivati. Ovakva Zvezda je svima poslednja opcija i tako će biti i dalje. Bruka, bre!

Reply
pera авг 7, 2014 at 07:07

Ajde da spustimo loptu na zemlju pa kažemo ovako. Ako se u državi pošlo od toga da se u firmama prave jasni bilansi onda je logično da se i u našem klubu napravi jasan bilans u cent. Nema priče, ne pije vodu dug je oko …… E. Gospodo neki u klubu primaju platu da bi se znalo u cent kolko je to. Pa da se zatim kaže u toj i toj godini je napravljeno toliko i toliko i rukovodstvo kluba su bili ti i ti ljudi. Zatim da se naprave ekspertize pravljenih ugovora i preduzmu sankcije prema onima koji su bahato zaduživali klub a rezultata niotkud. Onda dolazimo mi navijači na red da pomognemo kako znamo i umemo klubu, zašto da ne i privatizacija kluba ali sve posle jasne računice. Ima mnogo ljudi koji bi morali da vrate neke pare koje su odneli nezakonito iz kluba. Nikakvi zatvori, to važi i za državu, ne gospodo da vratite ono što ste uzeli i u normalan status i imovinsko stanje. Sve dok se komunistički i disciplinski kažnjava biće nam ovako svima.

Reply
БруталноРеалан авг 7, 2014 at 17:36

Поента је ок, само што си мало контрадикторан на крају. То са одузимањем је баш комунистички, мада у нашем случају би то било неопходно.

Reply
Luka авг 7, 2014 at 03:21

Ljudi, treba da jasno i glasno kažemo upravi da prioritet nije titula nego opstanak kluba! Nije bitno hoćemo li biti ispred jadnog patlidžana nego da se krene u oporavak! Potonja titula je preskupo plaćena, ova naredna bi mogla biti i labudova pesma! Terzić nas pravi ludima – danas priča „osvojićemo titulu, tražimo još igrača“, a sutradan „pred gašenjem smo“! I jesmo, FSS nam neće produžiti rok od 30 dana! Bi oni, ali ne smeju zbog UEFE!

Reply
MILAN KG авг 7, 2014 at 00:02

NA „SPONZOR“ GASPROM SAMO U SRBIJI GODISNJE ZARADI PREKO 550 MILIONA EURA A MI PRED GASENJEM!!!!

Reply
Igor авг 6, 2014 at 20:28

Kakav crni Katai??? Pa pred gasenjem smo, a pricamo o pojacanjima?? Doveli smo 8 pojacanja a nismo nikoga prodali???
http://www.mojacrvenazvezda.net/93596/2014/08/06/terzic_/

Reply
BUGI авг 6, 2014 at 19:17

haha on je zelja ali niko nije razgovarao sa s njim…:) da nece mozda milka canic da ga pozove da razgovaraju??!! ovaj terzic sve vise lici na sojica ne ulepsava se on sporadi sebe nego radi preduzeceta.!!

Reply
cz авг 6, 2014 at 17:09

Kakav crni Katai,da li ste vi normalni??? Aj taj Dedic i nekako posto nam spic treba,Terzic jedno prica drugo radi ovamo Zvezda pred gasenjem a doveo 10 igraca,i mi navijaci treba da shvatimo da titula NIJE BITNA,koliko stabilizacija kluba,treba da se strpimo dve,tri sezone da se radi sa mladim igracima koje imamo i koje smo doveli,napravili bi jedan odlican tim i stvorili nesto novo napokon,a ne dovodili neke polovnjake koji nas na kraju tuze,odlaze i nista se ne zaradjuje,jedino na taj nacin ce se ostvariti prica trenera o 30 mil.e. shvatite.Sad su i neku crncugu doveli,gospode boze.

Reply
Rade Delija авг 6, 2014 at 15:37

O kakvim to dolascima pričaš Terziću kad si najavio gašenje. Ovde izgleda j““e lud zbunjenog

Reply

Leave a Comment