Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатНајновијеФудбал

Заказана прослава титуле

Прослава титуле освојене у мају ове године заказана је за 9. август 2014.

Навијачи Црвене звезде дуго чекану титулу нису могли да прославе у мају, због катастрофалних поплава које су задесиле нашу земљу. Ипак, популарне Делије желе да на прави начин обележе освајање 26. титуле првака државе.

Славље је заказано за суботу, 9. август када стартује нова сезона Јелен супер лиге у којој црвено-бели бране наслов првака Србије.

„Делије позивају све Звездаше да се појаве у што већем броју 9. августа, како би прославили 26. титулу онако како смо планирали још прошле сезоне.“

„На жалост, из свима знаних разлога то се тада није десило и прослава је одложена за прво коло. Зато позивамо све Делије и Звездаше да дођу раније на стадион, и попуне сва места, како би се ова утакмица памтила и дала смисао титули која је освојена прошле сезоне!“, стоји у позиву навијача црвено-белих

Повезане вести

5 comments

1989 авг 3, 2014 at 13:59

Кад ће бити пуштене карте у продју? Хвала унапред 😉

Reply
DS авг 2, 2014 at 23:53

Tako jeeee,jedva cekam!

Reply
aki авг 2, 2014 at 23:42 Reply
Sedou авг 2, 2014 at 18:30

Ova utakmica je idealna da se okupimo u ogromnom broju, da masovno podrzimo klub i pokazemo da smo dzin koji je resio da se probudi iz sna i letargije i da energicno krene napred koracima od sedam milja. Na proslavi titule u mecu sa OFK nas je bilo skoro 50 000, nema razloga da nas sada bude ispod 40 000. Hajdemo Delije, Zvezdasi, navijaci, simpatizeri, hajde sirite masovno poziv. Animirajte ljude iz okoline da podrzimo klub i da pocnemo sampionat pobedom.

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 2, 2014 at 14:38

Uputite ‘pozivnice’ svim igracima koji su prosle sezone osvojili sa nama titulu,a napustili klub..:) zasluzuju bar to..

Reply

Leave a Comment