Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Бабић не долази

Многи медији пренели су данас информацију да је суперталентовани штопер Војводине Срђан Бабић пред парафом уговора са Црвеном звездом. Међутим, како сазнајемо, од овог трансфера за сада нема ништа.

Да ли ће до трансфера доћи неком другом приликом, остаје отворено питање, јер је сваки талентовани играч у Србији интересантан спортском сектору, али чињенице стоје да Црвена звезда у овом тренутку не доводи Бабића, што значи да ће шансу да се докажу добити Звездина деца – Лазић, Јовановић и Стојановић.

 

Повезане вести

22 comments

Mani авг 2, 2014 at 08:58

Decko je odlican igrac ali zasto da pravimo opet gresku sa nagomilavanjem kad imamo Pavicevica, Planica, Lazica i malog Vukasina Jovanovica koji je eksplodirao na prvenstvu U19, a tu je i mali Stojanovic… Isto kao i u napadu, imamo Rakica, Despotovica i Jovica i sta ce nam jos neko? Jovica gurnuti u vatru i nek sazreva uz Rakica.

Reply
Бранимир авг 1, 2014 at 23:26

Мали је једноставно: одличан. Ја бих се потрудио и узео га иако имамо доста таквих играча јер ако идуче године оде Павићевић, могли би дугороћно осигурати суперталентовани тандем: Јовановић – Бабић. До тада бих га сачувао од аждаја.

Reply
Milan Delijaa авг 1, 2014 at 21:15

Rajkovic

Petkovic Pavicevic Planic(Lazic,Jovanovic) Mijailović

Kovacevic Milijaš

pojacanje Pečnik Gavric

pojacanje
Rakić,Lazovic odlaze klubu trebaju pare,Onjilo isto napušta Zvezdu,Despotovicu treba par utakmica da se vrrati u formu,Bosančić ce biti tek od 3-4 kola u protokolu tako je rkeo Lalatovic,mali Jovic treba da bude prvi joker sa klupe,šansu treba dati grujicu,risticu,karaklajicu,jokicu,živkovicu a dovesti gacinovica i čavrica i zatvoriti prelazni rok ako klub nema para za njih dovjicu neka pusti mlade da igraju i to je to! Pozz

Reply
Sladajac авг 1, 2014 at 20:14

Neznam za vas ali ja cu sa vecom paznjom i uzivanjem pratiti BSK Borcu koji ce imati mnogo kvalitetan tim 1.Rajkovic, 2.Ilicic, 3.Brajovic, 5.Jovanovic, 6.Stojanovic, 4.Jokic, 7.Karaklajic, 8.Grujic, 9.Jovic, 10.Ristic, 11.Rangelov!!!…rezerve :Manojlovic, Zivkovic, Cikic, Jaksic, Zeradjanin, Marinovic, Ivanovic, Ahcin, Stojković. itd…

Reply
Sladajac авг 1, 2014 at 19:46

Ako je Zlatko Dedic top centarfor Lalatoviceva zelja ja cu da lajem!!!..30god.ispao sa Dinamo Drezden u nizi rang, vazno da je slobodan igrac 6gola za sezonu u Cvajti!!!…

Reply
Asada авг 1, 2014 at 21:50

A ta cvajta je najmanje 2X puta jaca od nase propale lige, Dedic je dobar igrac bre, u svakom slucaju ima mnogo iskustva, jedno vreme je igrao odlicno u Bundesligi za Bohum. U svakom slucaju, za klasu je bolji i od Mrdje i od Daude, a o sadasnjim napadacima da ne pricamo, jedino Luka Jovic ima taj golgeterski pecat!!!!!

Reply
Vojvoda авг 2, 2014 at 00:59

6 u drugoj njemackoj, izmedju 15 i 20 u nasoj ligi 100 % 😀

Reply
mm авг 2, 2014 at 00:59

Solidan igrac, ali nije top napadac kao sto je rekao Terzic. Dobar tehnicki i nista vise, ne znam samo zasto je dovodjen Despotovic ako on dodje. A to sto je dao sest golova nista ne govori o njegovom kvalitetu s obzirom da je igrao u timu koji nije preterano napadacki orijentisan i koji je ispao iz lige.

Reply
Dejan Ivanjica авг 1, 2014 at 17:09

Moze li neko da mi objasni kakvi su i na kojim pozicijama tacno igraju Ristic,Zivkovic,Grujic,Jokic,Jovanovic,Stojanovic?
Znam da su prva cetvorica na sredini a ova dvojica zadnih stoperi,ali nemam pojma ni koje su godiste ni kakvi su…

Reply
JoLo авг 1, 2014 at 17:25

ristic ofanzivni vezni/levo krilo- 95 godiste
zivkovic levo krilo- 96 godiste
grujic centralni vezni- 96 godiste
jokic centralni vezni/zadnji vezni- 95 godiste
jovanovic stoper- 96 godiste
stojanovic stoper- 97 godiste

Reply
Dejan Ivanjica авг 1, 2014 at 20:04

Hvala puno na info…zna li neko kakvi su…moze li se racunati ozbiljno na njih…?

Reply
ja bre авг 1, 2014 at 15:57

Jovanović i Jokić uz Rajkovića moraju da budu starteri. Luka Jović najmanje po pola sata u igri.

Reply
Drobnjak iz auta!!! авг 2, 2014 at 01:11

Jokic je smesan igrac. To sam video na ovom prvenstvu za mlade jer ga pre nikad nisam ni gledao. Grujic je za njega zmaj, trci, nudi se, trazi loptu, a ovaj Jokic isti Dejan Milovanovic. Krije se od lopte, nema smirenos itd…ne daj boze neko da ga napadne , dok je okrenut ledjima protivnickom golu sa loptom u nogama. Ma povredi se decko 100 posto…

Reply
Asada авг 1, 2014 at 15:24

Ovaj veze nema, samo se nagomilavaju igraci, bio bi cist promasaj!

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 1, 2014 at 14:55

Ako ostane Lazovic nema potrebe da se dovodi krilni igrac.Laza,Gavric,Brat Nejc, Karaklajic,Ristic..Ponavljam,ako ostane Lazovic nema potrebe.Ako igramo sa Jednim spicem,onda smo dosta tanki u napadu..Sve ostalo je do Vrha popunjeno:) Idemo po titulu !

Reply
MILAN KG авг 1, 2014 at 14:49

Imamo Jovanovica,Stojanovica,Lazica,Planica,Pavicevica. Tako da nam stoper ne treba, Treba nam centarfor pravi golgeter!!!!!!! a ne Rakic daj boze da ga prodamo!!!! nije mi jasno sto su ga uopste dovodili decko veze nema, Despotovic je izgubljen u svemiru to je posledica sto je za godinu dana u Lokerenu odigrao 25 minuta!!!!!!! tako da se ne moze reci da je pojacanje ko zna koliko ce mu vremena trebati da se oporavi veliku nadu polazem u Jovica on mora da igra koji crni Rakic.

Reply
damjan94 авг 2, 2014 at 03:06

Tako bejaše i sa Mrđom na početku prošle sezzone, nije mog’o da se sastavi sa loptom,i ja sam ga tjerao u tri lijepe a vidi kanda on zabi 19 golova jelte? Vjerujem u rakića i u Jovića

Reply
marv авг 1, 2014 at 12:43

dobro je, kojih bre 350.000 evra i 20%

Reply
Miljan авг 1, 2014 at 12:42

Nemojte da zvucim grozno al ja se radujem sto ne dolazi!
On je odlican mladi stoper al jos nije vreme da dodje kod nas pre svega sto vec imamo mlade stopere Lazica, Planica i Jovanovica – njegovog kolegu koji je na mene ostavio bolji utisak od njega na EP.
Nama treba jos samo jedan igrac i to KRILO i nista vise od toga jer smo svugde prenatrpani igracima.
Moja dva glavna pika su:
1. Dejan Drazic
2. Mijat Gacinovic
Situacija sa Kataiem mi se uopste ne svidja i te pozajmice u opste ne volim, a pogotovo njegova izjava da bira izmedju Zvezde i nekog grckog kluba Plkjahsdjka – ne znam ni da mu ime izgovorim!

Reply
Milos авг 1, 2014 at 19:48

Potpuno si u pravu! 😛

Reply
Lazaris авг 1, 2014 at 12:14

Mi smo neverovatni,pored Vukašina Jovanovića koji je po meni bolje odigrao na Ep mi hoćemo da dovedemo Babića.mi nemamo muda da gurnemo mladog igrača u vatru,Andrija Živković je počeo da igra kod njih kad je bio mlađi omladinac,to je sada Luka Jović,ali ne mi ćemo da dovedemo nekog.Zato je sada Živković jedan od boljih u Partizanu a naši neće ni igrati.Isto će kod njih igrati i Pantić a kod nas niko neće,a već polako spremaju i Šaponjića da ga gurnu u vatru koji je isto godište kao Jović.

Reply
pera авг 1, 2014 at 20:54

Ako si gledao utakmicu sa Bugarima video si da Partizan nema vajde od guranja pomenuta dva igrača. Ceo tim je nikakav i ako mi igramo na njihovom nivou onda nema šta gledati. Prošlu sezonu je obeležio Mrdja i hvala mu na tome. Dobro bi bilo dovesti Abubakara ako ne može dovesti još Čavrića i završiti prelzni rok. Svim ovim klincima treba davati šanse kroz prvenstvo da se dokazuju. Normalno je da ozbiljan klub ima i ozbiljnu prvu postavu. Grešite sa Rakićem nešto mi govori da će on proraditi treba ga samo podržati i fala bogu da nije došao Kaludjerović.

Reply

Leave a Comment