Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Бајко за МЦЗ: Нашао клуб или не, 9. августа се видимо на северу!

Није само 27. јуна када је Ненад Лалатовић извршио прву прозивку било чудно на Маракани. Како је рекао капитен Милијаш, чудне су целе припреме без највећег љубимца. Бобан Бајковић после десет година није улепшавао припреме, али како сам каже „он из Звезде никад неће отићи.“. Некако, са Бајком је све лакше.

Бајко је преговарао са неким клубовима, преговара и даље, али је још увек без клуба, и за МЦЗ истиче да нашао клуб или не, он остаје уз Звезду.

„Било је разговора, нисмо се договорили, јер имам цифру испод које не идем. Има и даље интересовања, видећемо. Не иде се из Звезде било где. Из Звезде сам отишао да би млађи бранили, који су Звездина будућност, од којих Звезда има корист. Ја сам ту, увек. Никад нећу отићи. Нашао клуб или не, видимо се на северу од 9.августа.“

Навијачима је и даље чудно без тебе на голу.

„Има Звезда будућност на голу, они треба да бране, Бајко је увек ту.“

Да ли си пратио досадашњи ток припрема?

„Јесам, наравно. Гледао сам јуче прво полувреме и било је добро, друго полувреме нисам стигао да испратим. Имамо квалитет, одбранићемо титулу.“

Надамо се да ћеш ускоро наћи клуб у којем ћемо те пратити, а онда и да нам се вратиш.

„Надам се и ја, има времена. Нашао клуб или не, ја сам ту, видимо се на северу. Поздрав за моје Делије!“

Повезане вести

2 comments

Marko јул 30, 2014 at 22:14

KRALJINA 😀 😀 😀

Reply
cz јул 30, 2014 at 19:00

KRALJ!!! Otisao da bi prepustio mjesto Rajku,medjutim to se nece desiti. Dzaba price Lalatovica bice mladih u timu,idemo da zaradimo za klub i tome slicno,gledam sad potencijalnih 11 nema cak ni Bosancica,niti jednog mladog igraca,Pecnika stavili na neki drugu poziciju,Milijas da igra zadnjeg veznog HAHAHAH ravno katastrofi,kako je krenulo bice nama Slavisa Bog,al vidjecemo sve necu da se ogrijesim.A tek price da nam treba jos igraca,pa vidimo da cak i oni koji su dosli mozda se nece izboriti za mjesto.

Reply

Leave a Comment