Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Печник и наредне сезоне црвено-бели

Словеначки репрезентативац Нејц Печник договорио се са управом Црвене звезде и одлучио да не мења клупске боје. Очекује се да Печник потпише нови двогодишњи уговор са најтрофејнијим српским клубом.

IMG_4597-1      На велику радост навијача црвено-белих Најц Печник се договорио са Звезданом Терзићем и Славишом Кокезом о условима његовог останка у редовима шампиона Србије и очекује се да врло брзо потпише двогодишњи уговор преносе београдски медији. Присталице Црвене звезде тако ће и у новој сезони уживати у мајсторијама словеначког аса који им је својим дриблинзима и головима прирастао за срце у освајању титуле првака претходне сезоне.

И тренер Ненад Лалатовић је изузетно задовољан оваквим епилогом, јер је останак Печника био његова велика жеља од момента када је преузео екипу. Звездин стратег је већ истакао да најозбиљније рачуна на Нејца у везном реду за сезону у којој ће клуб покушати да одбрани наслов шампиона. То значи да ће Марко Петковић играти на позицији десног бека, коју је покривао Печник минулог пролећа. Нема сумње да ће Звезда са Печником бити знатно јача и уколико не буде одлазака до краја летњег прелазног рока биће то изузетно квалитетан везни ред за домаће услове, јер је за сада од стандардних играча средине терена из шампионског тима клуб напустио само Милош Нинковић. Печник је имао одређене понуде из иностранства, али га оне нису задовољиле, па је решио да поново заигра у дресу београдских црвено-белих.

После овог изненађујућег повратка једног правог аса, на велику радост свих нас, и даље ћемо уживати у игри вихорног Словенца и можемо рећи само Нејц, добродошао кући мајсторе !!!

Повезане вести

7 comments

Igor јул 29, 2014 at 19:01

A mogli bi i da prodamo nekog da i zaradimo neke pare, da nam ne odlaze igraci za mesec/dva.
Za Lazovica smo davno dobili ponudu od 4miliona i odbili, sada 1.5 (ili 2?) i odbili. Sledece godine ce da ode za dzabe, i svi ce nam biti krivi. Nemamo za struju, a imamo 30 igraca na platnom spisku. :facepalm:

Reply
ACA јул 29, 2014 at 18:20

Dobrodosao kuci majstore. Ovo je nase najvece pojacanje, sad imamo sasvim dobar tim. Moze da se krene na odbranu titule. Odbrana odlicna, ocekujem jos bolji vezni red, tu je nasa najveca snaga, a u napadu perspektivni Jovic. A sad u pohod na 27. titulu! 😆

Reply
Lazaris јул 29, 2014 at 11:32

Pečnik će igrati za maksimalnu platu u klubu,to je 120000€,na godišnjem nivou.

Reply
Marko јул 29, 2014 at 15:26

Al tih para nikada vidjeti nece, bas sada sam citao izjavu Terzica oko plata i nema sanse da svi imaju redovna isplacivanja.Medjutim Pecnik je to i zasluzio svojom igrom i odnosom prema klubu.

Reply
kobr90 јул 29, 2014 at 15:47

pa sta ako nece videti…pogledaj malo nasa primanja…ja sa maNJE OD 3 000 godisnje prezivim odem na more i placam dazbine i td…a njima malo 100 000….pa od njih 20 cast izuzetcimna ne zasluzuje ni 200 e mesecno…..trenutno je zvezda klub da bi se probio dalje,a ne zaraio toga moraju biti svesni,ako nece cao!

Reply
dejo јул 29, 2014 at 11:03

Dobrodosao ponovo u nasu Crvenu Zvezdu Nejc pa da osvojimo duplu krunu ove godine sa tobom i da sa tobom Nejc igra nasa Crvena Zvezda LS 2015 godine ,uz to ti zelim da dades dosta golova u nasoj Crvenoj Zvezdi kako u Srpskom kupu ,ligi Srbije i naravno zelimo da ostanes pa da uvedes nasu Crvenu Zvezdu u LS i da dades golove u toj LS za nasu Crvenu Zvezdu 😀

Reply
josif јул 29, 2014 at 07:48

Ipak mislim da Lalatovicu treba jos 4-5 igraca kako bi garantovao titulu!Smesno!Ako sa timom Kahriman-Petkovic,Planic,Pavicevic,Mijailovic-Kovacevic,Milijas,Bosancic-Pecnik,Lazovic,Rakic ne osvoji titulu u domacoj ligi kakva je onda!Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment