Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Лалатовић после Вашаша

Црвена звезда је одиграла против Вашаша и пету припремну утакмицу током овог лета.

После још једног ремија Ненад Лалатовић није крио да је за њега утакмица са Мађарима била можда и најслабије издање црвено-белих овог лета:
– Ово је наша пета утакмица у припремном периоду, по мени можда и најлошија до сада. Зашто – зато што су најуморнији до сада, што се и видело на последња два тренинга. Што се тиче првог полувремена, могу бити задовољан са првих пола сата, постигли смо тај погодак и имали још три стопостотне шансе, где је Гаврић промашио нешто што је немогуће промашити, са пола метра празан гол, Ракић је имао ситуацију један на један после лепе акције, а трећу је имао Милијаш. Дали смо гол, имали три шансе и то је све чиме могу бити задовољан. Не могу бити задовољан резултатом, не могу бити задовољан другим полувременом и то је оно што причам од почетка, а не причам то без везе. Ми имамо 13 играча на које могу да рачунам, имали смо данас 4 омладинца, још 3 играча који су били на позајмицама, а тамо нису играли. Једноставно, имамо проблем са конкуренцијом. Јака конкуренција доноси квалитет, према томе, сад имам 13 играча на које могу да се ослоним. Овде има доста младих играча који морају да иду на двојну регистрацију и играо, као што сам и ја ишао док сам био играч. И не само ја, него и Видић, Бошко Јанковић, Баста, Луковић… сви смо ми негде ишли и кад мо дошли у Црвену звезду дошли смо као готови играчи. Не можемо да очекујемо да играч од 16-17 година носи игру Црвене звезде, али ће сигурно такви играчи за годину-две бити једни од главних играча. Могу бити задовољан првим полувременом, другим не и оно што је јак обитно, дали смо гол, имали смо 3-4 добре шансе и имамо мало проблем у реализацији, на чему морамо да порадимо –  у једном даху рекао је Лалатовић.

Дебитант у црвено-белом дресу, Богдан Планић, имао је интересантну утакмицу. Постигао је гол, а касније и зарадио црвени картон:

– Планић ће сигурно за нас бити појачање, видело се то данас у већем делу првог полувремена, постигао је леп погодак, после је направио велику грешку, можда и од велике жеље, али то не сме да му се дешава. У суштини јако сам задовољан његовим доласком и мислим да је појачање за Црвену звезду.

Лалатовић је против Вашаша „користио“ два тима, који су играли по 45 минута. Ситуација ће бити другачија на предстојећим мечевима са Кршком и Хановером:
– Ова утакмица је и била тако намењена из разлога што 28. и 29. имамо утакмице. Против Кршког ће играти екипа која је играла данас друго полувреме, а против Хановера ће 90 минута играти екипа која је играла прво полувреме. После тога, 30. јула ћемо имати преподневни тренинг и онда крећемо за Београд. Требало је да буде 2. августа генерална проба у Словенији, али смо се одлучили због утакмице 29. и зато што смо већ дуго на припремама да нам је потребно да одиграмо једну утакмицу на нашем стадиону, пред почетак првенства, тако да ћемо 2. одиграти утакмицу затвореног типа на Маракани. – закључио је шеф стручног штаба.

 

Повезане вести

3 comments

MILAN KG јул 27, 2014 at 06:15

E moj lalate,jedno si pricao kada si dolazio…sada,stalno ti treba 4-5 igraca…..onda ti uprava dovede 2 a tebi opet fali 4-5…pa ti opet dovedu jos 2 a tebi opet nedostaje 5… jedna prica kada si dolazio a sada totalno druga… kao da mi ne znamo da Zvezda nije sto je nekad bila ovo je klasicna alibi prica i kukanje da za ne daj boze lose rezultate nece samo uprava biti kriva, ti ces biti odgovoran za rezultat ako budemo igrali dobro bices tu ako ne zna se.. nema tu filozofike pravdanja i kukanja ne mozes ti niti bilo ko da me ubedi da smo mozda trebali da rizikujemo da budemo 10 u prvenstvu mi dug mozemo da regulisemo samo kroz neki oblik privatizacije a to da mi imamo toliko bisera da semo da ih prodajemo i da pravimo rezultat od toga nema nista.MI SMO ZVEZDA I SAMO POBEDE SE RACUNAJU!!!!!!!!! NEMA KUKANJA LALATE STEKAO SAM UTISAK DA SI SE UPLASIO MOZDA GRESIM CIM STALNO U IZJAVAMA PONAVLJAS ISTO.

Reply
Goran137 јул 27, 2014 at 05:56

Posle 4 prva pojacanja rekao si treba nam jos 5 novih igraca,stigla su jos 4 sada ih je 8 novih ukupno,jos to jedno pojacanje da dodje da li sa strane ili iz Zvezdinih mladjih kategorija i imaces 9 novih igraca bice ti ispunjeno sve sto si trazio broj pojacanja,pozicije koje si naveo,2 dela priprema u Sloveniji,6-7 prijateljskih utakmica,generalna proba na Marakani,stigao je i novi autobus,imate podrsku uprave i navijaca,sada je na vama da to opravdate barem osvajanjem tj. odbranom titule i tako obezbedite Zvezdi jos jednu titulu i izlazak u Evropu sledece godine…Trofej kupa Srbije i pobede u derbijima bile bi jos veci uspeh…Danas je Nedelja bice diverzija,ne daj se Nenade da te iznenade 🙂

Reply
lpool јул 26, 2014 at 16:34

Gotivim ga zbog njegove filozofije i privrzenosti Zvezdi . Verujem u njega !

Reply

Leave a Comment