Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Лазић и Лазовић после Вашаша

Искрен је био млади Дарко Лазић после утакмице са Вашашом на којој су црвено бели ремизирали.

 – Мислим да смо одиграли лошу утакмицу, сигурно најлошију на овим летњим припремама. Искрено то кажем иако то није ништа страшно. Припремни период служи управо да играмо и добро и лоше како бисмо се спремили за сезону – каже Лазић.

Звездин штопер је честитао новом колеги Богдану Планићу на дебитантском голу
– Честитам од срца. Лепо је што је постигао гол и надам се да ћемо обојица учити, напредовати уз, наравно, Саву Павићевића.

Дарко Лазовић је утакмицу са мађарским Вашашом одиграо испод свог уобичајеног просека, као и читава екипа, али није био превише нерасположен због тога.

– Нисмо одиграли на свом нивоу, али и то су мечеви који послуже и дају одређену слику. Зато и јесмо на припремама, да бисмо играли и добре и лоше утакмице. Мислим да идемо ка доброј форми и да ћемо сигурно у шампионату показати квалитет и победнички менталитет – истакао је Лазовић.

Повезане вести

3 comments

Vopi јул 26, 2014 at 13:38

Lazo ostani! Upravo dogovirite se sa Lazovicem za ugovor na jos dve godine, garantujem da ce da eksplodira ove godine i neka odigra posle kvalifikacije za Evropu i eto cene od 5 milki. Proslu polusezonu je tek izaso iz ozbiljne povrede i uigravo se sa Petkovicem na desnoj strani, mada je vise igro sa Pecnikom na toj strani terena. Trebalo bi da su se skapirali i da ove godine odlicno funkcionisu zajedno.

Reply
sampioni јул 26, 2014 at 01:09

Ima da objave za jedno nedelju dana da su stigli Bosancic i Avramovski

Reply
otpisani101 јул 26, 2014 at 00:31

alo bre urednici sajta…odavno objavljeno da su bosancic i avramovski potpisali za zvezdu…pa prepisite vesti,mnogo kasnite…

Reply

Leave a Comment