Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Савићевић: „Штета, требали смо да победимо“

Сигурно један од најбољих појединаца у тиму Црвене звезде на мечу са Мехеленом био је Вукан Савићевић.

Млади везиста је одиграо одличну утакмицу, неуморно трчао 90 минута и да је било свежине, или макар спортске среће, могао је и до гола. Његова тандемска игра са Милијашем постаје све уигранија.

– Штета за ову утакмицу, јер требало је да победимо. Били смо бољи, боље смо ушли у утакмицу и да смо имали свежине, сигурно бисмо победили. Критично је било само последњих 15 минута утакмице, јер видело се да немамо снаге и нисмо више могли у једнаком ритму напред-назад. Сачували смо лопту, како не бисмо дошли и до евентуалног пораза. Драго ми је да је шеф Лалатовић задовољан, јер то је у овом тренутку најважније. Он зна шта је по плану и програму и како да полако подижемо форму односно идемо ка њој – истиче Савићевић.

Звездино дете, наравно, очекује шансу и минуте у сезони која долази.

– Изборићу се за то. Минутажа у дресу првотимца ми је заиста најважнији циљ, а за њега је потребно да добро тренирам и задовољим тренера. Не оптерећујем се причама о појачањима јер волим конкуренцију и сматрам да она увек доноси квалитет. За сада иде добро, али понављам да су и на личном и на тимском плану најважније утакмице за бодове. Све ово остало служи да тада будемо спремни и прави – рекао је Савићевић.

Повезане вести

1 comment

ZVEZDAS јул 20, 2014 at 13:05

U ovoj sezoni Vukan ce da “EKSPLODIRA“,BICE JEDAN OD BOLJIH U TIMU I OSLONAC EKIPE.A ima i od koga da uci na trenizima(MIKI).Ja mislim da ce ZVEZDA ove godine lakse osvoiti prvenstvo nego prosle godine koliko god nas osporavali,ova ekipa ima srce i mladost.Sa Lalatovicem koji zna da prepozna kvalitet i nadam se da ce staviti Rajkovica na gol.Pozz od ZVEZDASA,I AKO BOG DA SLAVICE SE TITULA!!!

Reply

Leave a Comment