Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Павићевић: „Недостаје нам неколико искусних играча“

Фудбалери Црвене звезде пуном паром тренирају у Белгији, где се спремају за наставак првенства.

Утакмица против Генка је била показатељ да је тим Ненада Лалатовића на добром путу, и да може да се носи са клубовима који ће се борити за Европу. Један од играча који је водио беспоштредну борбу са нападачима Генка је и Саво Павићевић.

– Генк је добра екипа са доста добрим играчима и јаким индивидуалцима. Нисмо незадовољни након ремија, напротив, веома смо задовољни, нарочито јер смо ми у 16. или 17. дану припрема, а њима почиње првенство за пар дана. Одиграли смо добру утакмицу, али наравно, било је ту и грешака. Имали су они шансе, имали смо и ми – осврнуо се још једном на утакмицу Звездин штопер.

– Нисмо спремни колико су они. Шампионски тим Звезде се изменио, тражимо и даље првих 11 и заиста није лако. Радимо добро, и била је то права провера у којој смо показали да можемо да се носимо са њима.

Павићевић каже да се у Звезди тренутно налазе фудбалери пред којима је веома лепа будућност, али да ће за њихов развој бити потребно доста рада и времена.

– Млади су момци, треба им искуства. Нама и даље недостаје четири или пет искусних играча, али свакако да сам задовољан. Чим су у Звезди, уз нас, значи да клуб рачуна на њих и да су будућност Звезде, и да ће једног дана остварити добар трансфер у иностранство. Причамо о томе да уз четири или пет појачања можемо бити права екипа, и да можемо кренути у одбрану титуле. – мишљење је Павићевића.

Повезане вести

2 comments

dusan јул 19, 2014 at 09:23

ovo je alarmantno upozorenje kada se procita izmedju redova. sa cetiri – pet pojacanja,iskusnih igraca, napadamo titulu?! pa sa toliko pojacanja i novi pazar, rad i svi ostali napadaju titulu.

Reply
josif јул 18, 2014 at 15:34

Ja neznam pored Kahrimana,Petkovica,Mijailovica,Milijasa,Kovacevica,Gogica,Lazovica,Rakica,Pr.Djordjevica,Onjila ko vam jos iskusan treba,sta da bi sedeo na klupi ili sta!?Ajde bre dajte sansu Rajkovicu,Vukanu,Jovicu,Risticu ako sad nebudu ni na klupi ugasite klub i kraj.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment