Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Милијаш: „Сарадња са Лалатовићем је савршена“

Капитен тима и предводник ове генерације Црвене звезде, Ненад Милијаш, похвалио је своје другове на раду, залагању и оствареним резултатима,како на тренинзима, тако и на утакмицама.

Милијаш је један од оних који сматрају да је Звезда у утакмици са Генком урадила добру ствар.

– Мислим да смо ми одиграли јако добро тих првих 60 минута док смо имали снаге. После тога смо се више бранили, да не примимо гол, јер колико год да је у питању пријатељска утакмица, свака утакмица у Звезди има такмичарски значај. Нисмо хтели да изгубимо. Примили смо гол из наше грешке, али смо потом и постигли леп гол после прекида, и на крају мислим да смоо заслужено задржали тих 1:1 – тврди Милијаш.

Као један од најискуснијих у Звездином тиму, Милијаш је позван и да каже пар речи о сарадњи са новим шефом стручног штаба.

– Сарадња са Лалатовићем је савршена. Млад је тренер који само може да напредује са нама и да нам пренесе сво своје знање које има из фудбала. Имамо јако добре тренинге, напорно се ради, али однос и контакт са њим је савршен – рекао је Милијаш, и додао да се и он лично јако труди да се спреми на најбољи начин.

– Сигурно да имам мотив да се спремим што боље. Зна се чему служе ови тренизни сад – уопште није битно како ко одигра, већ је битно да се добро истрчи и да се спремимо за почетак сезоне. Похвалио бих све млађе играче, мислим да раде добро и да користе своју шансу што боље могу.

Управо у млађе играче Милијаш верује, и сматра да им треба дати прилику.

– Свакако да нам требају појачања, али то је на управи клуба и ја се надам да ће појачања што пре доћи. Ипак, не треба размишљати само у том смеру, мислим да Звзеда има добру екипу и да ће уз још пар играча бити само још боља. Не треба заборавити да Звезда има добру школу, да су деца стварно добра и да можда и они могу да добију шансу – сматра Милијаш.

Повезане вести

Leave a Comment