Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаНајновијеФудбал

Никола Стојковић за МЦЗ: Велика част и одговорност

Још један изданак Звездине омладинске школе ставио је потпис на четворогодишњи уговор. У питању је Никола Стојковић, момак рођен 1995.године.
Стојковић је дебитовао за први тим у последњем колу сезоне 2012/2013 када је тренер био Рикардо Са Пинто. Летње припреме је прошао код Славише Стојановића, али је после враћен у омладинску екипу. Ово пролеће провео је на позајмици у БСК-у из Борче. Када је послат у БСК, за наш портал је рекао да му је циљ уговор са Црвеном звездом, данас је тај циљ остварио и прве утиске поделио је са нама.

-Ово је нешто о чему сам маштао од када сам почео да тренирам фудбал. Звучи као фраза али ово јесте остварење дечачког сна. Велика ми је част али самим тим знам да је и велика одговорност – рекао је Стојковић за МЦЗ

Иза тебе је доста рада али се на крају све исплатило.

-Јесте, уложио сам доста труда и веровао сам у себе. Снови постају реалност ако верујеш у њих. Знам да ме чекају нови и много већи изазови.

Какви су даљи планови?

– Највероватније ћу бити послат на позајмицу, опет у БСК.

Никола, желимо ти много среће и успеха.
Треба нагласити да је Стојковић део чувене генерације ’95. која је много обећавала, али се осипала наочиглед свих нас, а чинили су је веома перспективни млади играчи (Јанковић, Шуљагић, Милутиновић, Симић…)

Повезане вести

3 comments

saallee јул 10, 2014 at 14:03

Kum Kleut,

facepalm: bas sam cekao kad ces da se javis i lupetas o kumovima ,vezama,,,, sram te bilo sto anonimno podcenjujes momka koji je svojim radom i odricanjem roditelja i porodice zasluzio ugovor. ne verujem da tog Kleuta uopste i poznaju,,,, a barabe ko sto si ti uvek ce se naci,zavidni,ljubomorni,zli…..

Reply
Kum Kleut јул 9, 2014 at 21:57

jel mu ugovor sredio kum kleut? decko nema pojma, nije svako zvezdino dete bogom dano.

Reply
MILAN KG јул 9, 2014 at 21:50

da smo imali normalnu upravu pre 6.7 godina danas bi imali ekstra ekipu od nase dece mozemo da je napravimo i za 4,6 godina nama ne terbaju stranci,razni Araho,daude,Onilo… pogledajtw od golmana da do rezervi bi imali za nasu ligu superioran tim a i a evropu bi bio solidan.

Reply

Leave a Comment