Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Кахриман стигао у Терме Чатеж

Најновије појачање Црвене звезде на позицији голмана, Дамир Кахриман, придружио се екипи у Словенији.

Он је у вечерњим часовима стигао у Терме Чатеж, где се упознао са члановима стручног штаба и фудбалерима.

– Познајем неке играче од раније, пре свега старије, а млађе ћу временом упознати. Као грађанину Србије, мој став је да је круна каријере када дођеш у Црвену звезду, и није нам требало много времена да се договоримо око потписа – рекао је Кахриман.

Конкуренција на голу Црвене звезде сада је велика, и тренер Лалатовић сигурно неће имати лак задатак да одреди ко ће и када међу стативе.

– Стално се поставља то питање ко ће бранити, али не бих ја ту пуно говорио. Имамо тренера, тренинге, утакмице, време… Ту је тренер и он најбоље зна шта њему одговара, његов посао је да одлучи ко ће бранити, а моје је да тренирам и дам све од себе.

Кахриман ће се на располагање тренеру ставити већ од сутра.

– Одавно сам у тренажном процесу, али ипак постоји разлика када тренираш сам и са екипом. Мислим да нећу имати никаквих проблема да већ од сутра тренирам са екипом у нормалном ритму – рекао је Кахриман у свом првом обраћању јавности откад је задужио Звездин дрес.

Повезане вести

5 comments

dejo јул 8, 2014 at 17:19

http://www.mnsport.me/k4-fudbal/v6672-bozovic-nijesam-imao-kontakt-sa-zvezdom.html valjalo bi itekako da ovog igraca nase rukovostvo Crvene Zvezde dovede u nasu Crvenu Zvezdu jer bi to ono pravo pojacanje bilo za nas 😀 😀

Reply
nidzo јул 8, 2014 at 13:33

može Bane slažem se ,ali takva pesma postoji i peva se ponekad tako da moraš da se obratiš nekome ko se više pita za to 🙂

pozz

Reply
pera јул 7, 2014 at 09:47

Sramota je i to velika što niste potpisali Stefana Mihajlovića. Pravićete ga od blata kao Despotovića ali će to dobro koštati. Možda se zbog toga ne uklapa u koncepciju. Još jednom sramota za Terzića i saradnike, imate gotovog golgetera a vi ga terate iz kluba jer je džabe. Dokle više sa tim menadžerima oni nas vuku u glib. Mi prvaci a fudbaleri Partizana skuplji na tržištu tu može amo u Srbiji.

Reply
nidzo јул 7, 2014 at 09:44

U sezonu novu krece
Grupa vernih delije
Ici cemo svuda
Ako bog da srece
Slavice se titula

Reply
Бранимир јул 7, 2014 at 22:36

Их, Ниџо, каква група? Ти си неки локал патриота! Видио си да је Звезда планетарни хит јер се титула чекала на свим меридијанима. Преам томе, предлажем да корекција текста гласи:
Армија. (Или: гарда. Изабери).

Reply

Leave a Comment