Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Кахриман: „Трудићу се да покажем квалитет“

ФК Црвена звезда добио је још једно појачање. У питању је Дамир Кахриман, искусни чувар мреже, који је са црвено-белима потписао уговор на две године.

Кахриман је у Црвену звезду дошао као слободан играч, након што је раскинуо сарадњу са украјинском Тавријом. Повремени репрезенативац наше земље током данашњег дана ће се придружити својим новим саиграчима, и ставити на располагање Ненаду Лалатовићу.

– Већ два пута сам био на прагу Звезде, али је трећа била срећа. Жеља да сарађујемо била је обострана и брзо смо се договорили. Трудићу се да покажем квалитет и да нисам пао с неба овде, већ да после репрезентативног стажа и играња у јакој украјинској лиги заслужујем да будем у Звезди – биле су прве импресије Кахримана.

Повезане вести

5 comments

MILAN KG јул 7, 2014 at 07:46

Sladajac,

Upravu si potpuno Maksimovic je tu 10 godina nije napravio nijednog golmana nijedan nije napredovao svi imaju iste mane Kocica za trenera golmana!!!!!!!!!!!

Reply
Luka јул 7, 2014 at 01:00

Jasno je da se na Rajkovića ne računa. Šteta, tu smo mogli profitirati – i timski i finansijski.

Reply
Delija mp јул 6, 2014 at 23:56

Sta lupate,nije nema potreban?!Da krenemo u sezonu sa dva gomlane,sa Manojlovicem koji nije kadar.Zamislite da se povredi prvi golman ili da dobije crveni karton,pa ko ce da brani.Dobro je dok imao dva dobra golmana,Rajkovic je nasa buducnost vreme je pred njim,to mu je i podsticaj da se jos vise trudi

Reply
Sladajac јул 6, 2014 at 22:39

Nisu problem golmani vec Maksimovic, Kocic za trenera golmana!!!…

Reply
Mile јул 6, 2014 at 15:11

Ovo sto je igrao u repki je klasicno kiksanje, zao mi je Rajkovica, steta sto je ovaj dosao, potpuno je bespotreban.

Reply

Leave a Comment