Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Печник: Жао ми је, овако нисам могао даље

Фудбалер који је дошао из друге лиге Енглеске са епитетом најгорег појачања минуле сезоне, у Црвеној звезди је својом борбеношћу и луцидним потезима, као и головима стекао наклоност навијача. И њему самом је „легла“ српска престоница, али како је рекао за словеначке медије, напустиће клуб носећи са лепе успомене.

– Жао ми је, иако још увек не знам где ћу да наставим каријеру, нисам могао даље. Руководству Звезде дао сам десет дана да пронађу клуб, видећемо да ли ће се држати споразума. Ако у томе успеју, опростићу део дуга. Из разлога што ми је Звезда легла на срце. Провео сам годину у Београду, уклопио тако брзо као да сам тамо рођен – рекао је Печник.

Највећи проблем у Звезди је стална неизвесност.

– Исцрпела ме претходна сезона, искрено, не могу ни да замислим како бих функционисао још годину под овим условима. Волео бих да одем у амбициозан и финансијски стабилан клуб, морам да мислим и на породицу – закључио је Печник.

Повезане вести

6 comments

Marko јул 3, 2014 at 20:03

BOG! Svi su me odusevili ne samo sto su vratili titulu vec sto su se izborili sa ovim uslovima,igrali za grb i navijace najvise,covjek do covjeka zaista je bilo uzivanje gledati tu slogu i vjerujem da ce se zadrzati idalje uz Lalatovica.Nadao sam se da ce ostati ali razumijem ga uz Nineta najvise mi je prirastao srcu,VELIKO HVALA I SRECNO!!!

Reply
CzvBoys јул 3, 2014 at 15:18

Sve najbolje u nastavku karijere,bio si sjajan tokom citave sezone kod nas! Ostaces nam u lepom secanju! Srecno Nejc! Ljudi samo ne znam sta se desava sa ovim sajtom,skroz slabo se posecuje!? Sta je razlog? Pre godinu dve na najobicnijoj vesti o Zvezdi bilo je po 50-60 komentara!

Reply
MILAN KG јул 3, 2014 at 13:56

Tesko cemo ti naci klub kakav zelis da si pametan da ostanes bar do zime dobar si igrac sve to stoji i tebi i Mrdji je Zvezda ozivela karijeru!!!!!! ko zna gde bi ste bili obojica?! verovatno u Kazahstanu,Azerbejdzanu,Tajlandu… vise respekta prema klubu i Pecnik i Mrdja su u Zvezdi dobili ugovore koje nigde u svetu ne mogu da dobiju to odgovorno tvrdim i ne samo oni.

Reply
Stefan јул 4, 2014 at 14:05

Haha, dobili ‚‚ugovore‚‚ sa kojima mogu da obrišu zadnjice…

Reply
marv јул 3, 2014 at 13:08

realno

Reply
dejo јул 3, 2014 at 13:08

Sve naj u nastavku karijere! Odradio si posteno sezonu u Zvezdi! Kao, uostalom, i svi Slovenci koji su igrali u nasem klubu….recimo nezaboravni Elzner….

Reply

Leave a Comment