Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Деспотовић се враћа у Звезду!

Ђорђе Деспотовић је нови играч Црвене звезде! Ову вест је у изјави за Мондо потврдио потпредседник клуба из Љутице Богдана – Славиша Кокеза, а момак који је прошао омладинску школу црвено – белих, а затим носио дресове Спартака из Суботице и белгијског Локерена, обавезаће се на трогодишњу верност нашем клубу.

Деспотовић је још у млађим селекцијама Црвене звезде головима привукао пажњу на себе. Од њега се очекивало да ће постати “деветка“ коју је Звезда дуго чекала, али услед неспоразума са тадашњим руководством клуба, талентовани нападач каријеру наставља у Спартаку. На појединим утакмицама је успевао да наговести велики потенцијал, што није прошло незапажено од стране белгијских скаута. Деспотовић се сели у Локерен, земљу и лигу познате по томе што су одскочна даска за младе играче, али не успева да се снађе и буквално годину дана паузира.

Да ли ће повратак у Звезду бити погодак и да ли ће обе стране исправити грешке из прошлости, остаје да видимо.

Повезане вести

18 comments

Mani јул 3, 2014 at 11:01

Ljudi shvatite da ce Jovic svakako igrati, dosao Despotovic ili ne! Jovic ce sigurno dobijati sansu bar sa klupe a mozda i od starta, zavisi kako se pokaze na pripremnim utakmicama. A morali smo dovesti jos jednog napadaca jer ne mozemo da igramo celu sezonu sa Rakicem i Jovicem a koliko vidim na Onjila se ne racuna i samo se ceka prilika da ga uvalimo nekom.

Reply
MILAN KG јул 3, 2014 at 04:22

Mi ovde samo iznosimo svoja misljenja o igracima koji su dosli, o potencijalnim pojacanjima, o onima koji ce otici, o radu uprave… mozemo da se slozimo ili ne isto nam se hvata. Ja se nadam da ce Kokeza i Terza naci 7 miliona da necemo doziveti novu brkuku kako ce to da urade ja pojma nemam ali moraju da nadju pare. Ko god od igraca dojdje u Zvezdu dobrodosao je mozda se to meni svidi ili ne to je nebitno, bitno je da se spasino od gasenja i da svim silama napadnemo titulu!!!!!!!!!!! ne sumnjam da ce Kokeza i Terzic napraviti tim koji ce biti sposoban da osvoji titulu, u inat svima koji zele da nas uniste, onima koji zele da nestanemo da se ugasimo, porucujem sledece: zasijacemo kao nekad dusmani umrite!!!!! neka zivi ZVEZDA!!!!!!!!!.

Reply
Igor јул 2, 2014 at 23:43

Ako Luka Jovic nebude igrao, slobodno mozemo da zatvorimo omladinsku skolu. Jednostavno, onda nam je ni netreba.

Reply
Marko јул 2, 2014 at 22:04

Jovic zasigurno ostaje u Zvezdi do 18 a dalje to nikako nije sigurno,sada ima 17 sta se ceka sa njim? A kad mu vidimo ledja neko drugi ce nam opet biti kriv samo ne mi sami,koliko je klubova koji momcima sa tim godinama daju sansu cist primjer partizan istina,jos je mlad i nema fizicku snagu ali moze na svakoj utakmici dobijati odredjenu minutazu,pa eto i na svakoj drugoj u zavisnosti od rezultata ali sa dovodjenjem Despotovica na to se stavlja tacka.Opet radimo iste greske a milion puta se opekli i nije dovoljno,pa i Savicevica kidao dok je igrao poslje bacen sa strane,zalosno je sto cu ovo reci ali nekad mi i bude drago kad odu zbog njih samih, jer na nas to ocigledno ne utice.

Reply
Nemanja јул 2, 2014 at 22:59

Savicevic nikada nije „kidao“ kao sto ti kazes, decko je izvikan igrac i bice obican prosek. To sto mi nemamo kvalitetne igrace iz omladinske skole pa idealizujemo svakog ko zaigra za prvi tim to je vec druga prica. Ja od njega nijedan dobar potez nisam video, pametan, fudbalski znaci nista, samo se lozimo bezveze. Jovic sa svojom konstitucijom ne moze protiv Bratica i ostalih konjina od po 100 kila, nije fizicki u mogucnosti da igra protiv takvih i treba mu vremena i snage u nogama da izdrzi sve duele.

Reply
Vucko јул 3, 2014 at 05:15

Ako igramo sa 2 spica (Rakic, Despotovic), Jovic ce biti njihova zamena, i za igraca u tim godinama je za pocetak dovoljno da ulazi 15-20 min. ili u slucaju da je neko povredjen da ga zameni.
Ako bi igrali u formaciji sa jednim spicem, to ne bi valjalo, jer bi on u tom slucaju imao mnogo manje sansi.

Reply
rs јул 2, 2014 at 21:05

Ne treba nam mnogo igraca,stoper sad da li Lukovic ili neko drugi,zamjena za Nineta i Lazu,vidjecemo sta ce sa Pecinkom biti ali ovo http://www.mozzartsport.com/vesti/posle-gavrica-i-despotovica-na-marakanu-stize-i-ordjevic/79775 ne znam da li je potrebno? Imamo nase igrace,ne svidja mi se nagomilavanje cak i otpada ima u vidu Onjila,Martinovica i onog sto ga je Nine preporucio.Ne smijemo se dovoditi u situaciju da nas opet tuze,vec sada cini mi se imamo njih 37 pod ugovorom malo li je? treba to placati ili je Terzic donjeo pun dzak para

Reply
ds јул 2, 2014 at 20:53

Svidja mi se sto dovodimo mlade igrace,ali ovo automatski znaci da opet mjesta za Jovica nema jeste on mlad jos sve to stoji,ali kad bi ga malo forsirali u prvom dijelu sezone na proljece bi vjerujem pokazao sav raskos svog talenta,pa protiv Vojvodine onaj prijem i na kraju gol sve pokazuje,bojim se da ce otici a on je najveci biser skole,novi Pancev igrac koji itekako moze smanjiti Zvezdi dug.Skoro sam procitao Zvezda duguje oko 47 mil.e. a partizan odjednom spao na 13 nebitno to,ali svake godine oni izbacuju momke koji imaju oko 17 godina,ne ustrucavaju se odma baciti ih u vatru i na kraju ih prodaju,a mi nepamtimo kad smo svojima dali sansu i napravili igraca a odlaske gledamo svaki dan.Nemam nista protiv Despotovica,dobro dosao je svakako.Licno ne znam njegove mogucnosti i u kakvoj je situaciji posto nije igrao godinu dana,ali vidjecemo..

Reply
marko јул 2, 2014 at 20:12

I posle cemo da kukamo, kad na zimu citamo… Jovic odlazi iz Zvezde! :facepalm:
Totalno nelogican potez! Umesto da forsiramo Jovica… Mi dovodimo Despotovica, koji ni u Belgiji nije mogao da igra… A liga je u rangu sa nasom!? Umesto da forsiramo tandem Rakic – Jovic (Onjilo zamena + jos neki klinac), mi svesno gusimo malog Jovica!? Ovo je trebala da bude njegova sezona, makar dao samo 2-3 gola… Decku su potrebne utakmice, da stekne neku rutinu, a sledece da zablista kao prvi spic! Jer se od ekipe ne ocekuje titula (msm. nije pod moranjem), igrace se bez opterecenja!

Reply
zvezdinfanatik јул 2, 2014 at 21:05

cim ti svrstavas onjila u napadace, tj ,,igrace“..iskren savet burazeru, sedi u foteljicu, pijuckaj neki sokic i prati vesti, posto ocigledno sa fudbalom veze nemas.
taman i da se nadovezem na tolike price za jovica…taj decko je nesporan talenat, sto se aj da kazem videlo protiv vose, zadnje kolo…ali taj mali ima 16,17 godina, i taj decko jos 2 godine mora da radi, prvenstveno na jacini,snazi..gde ce taj da udje u duel sa konjinom od 30 godina (posto nasa liga vrvi od talentovanih klinaca, prosek 20dina)..ne kenjam, decko je verovatno otkrovenje, ali ne mozemo ga odma stavljati u vatru, jos je on klinac ljudi!svremena na vreme treba da dobija sansu, nek to bude i po 15-20 min, pa i nek se vremenom poveca…ali mi moramo imati nekog ko je osetio pravi fudbal, sa jakim i iskusnim igracima. ali naravno taj mali je nasa buduca 9ka koja nesme da propadne!!!!!!

Reply
marko јул 2, 2014 at 21:41

1. Nas tim ce sledece sezone igrati sa jednim napadacem! (Lalatoviceve reci)
2. Kako smo u G do guse oko finansija sasvim je nepotrebno bilo dovodjenje igraca, koji i ako je dosao za Dz, mora da se isplacuje svakog meseca! A to nece biti jeftino! (posle se cudimo, kad nas najure iz Evrope)
3. Kako od napadaca imamo Rakica, Kasalicu, Onjila, Jovica, sasvim je nepotrebno bilo dovodjenje Despotovica ili Kaludjerovica raspad su obadvojica (vec imam skart koji je visak u napadu, + da je dobar iz Belgiji bi otisao u neku jacu ligu) Bolje igrati sa onim sta imas, nego placati nepotrebno, jer ce se ove sezone igrati bez pritiska! Posto ce se tesko naci klubovi za Kasalicu i Onjila (mi Pecnika, jednog od najboljih igraca ne mozemo da prodamo, a prodacemo Onjila i Kasalicu)!
4. Jovic, ako ne dobije sansu ove god… tesko da ce i potpisati profesionalni ugovor kada napuni 18g… Ako se stavis u njegovu situaciju, ni ja ne bi ostao u klubu gde me nemaju u planu!
5. Kad pocnemo planski da radimo i dovodimo igrace na pozicijama koje su nam deficitarne, bice nesto od nas… Ovako… Nadamo se privatizaciji (bilo ko, jer nece placati nesto sto mu ne treba)!

Reply
balja јул 3, 2014 at 06:55

Mi brate ispadosmo veći stručnjaci od onog ko je doveden da napravi tim da odigra ligu i položi rezultate. Despotović je odličan špic i u tandemu sa Rakićem pošto može da igra više levo idealan spoj kao Mrdja i Dauda prošle godine. Drugo i on je takodje Zvezdino dete kao pomenuti Jović. Treće u pravu je predhodnik klinca od 16 – 17 godina cepneš par puta i taj ne sme da priviri u 16. Dobro je da mali odigra kao zamena pomenutim igračima ali realno je da dobija šanse na parče i da je tu u timu. Treba potpisati i Mihajlovića jer sezona traje dugo a još nešto ne dovode se igrači na jednu sezonu a i Mihajlović je naš igrač, tu je u klubu i njemu treba dati šansu. Pa Djordje Rakić kao iskusan igrač je čekao šansu pola sezone i ne budni se dečko. Zašto bi se klinci bunili. Pošto su na pomolu kombinacije sa Gaspromom ne sumnjam da se pravi plan na duže staze i odlična su pojačanja dosad dovedena. Ja bih ako može još doveo Pavlovskog kao kreatora igre Lukovića na halfu i Planića i Babića i završti prelazni rok. Golman nam ne treba imamo talentovane klince i u njih treba verovati i dati im šansu. Rajko je najtalentovaniji golman verovatno u Evropi tog uzrasta.

Reply
rs јул 3, 2014 at 13:28

ajde majke ti ne pricajte vise gluposti nema snage jos dvije godine. kako to samo da u zvezdui nemaju snage do 20-e. u svim ostalim klubovima imaju. sta smo to mi neki fenomen da samo kod nas ne mogu igraci da igraju sa 17god. sta kazes nemoze sa ovim matorcima iz nase lige. samo pogledaj kolipacnije mesi bio kad je pocinjao a ti ces mi sada reci da su ovi nasi stoperi fizicki jaci od tadasnjih spanskih. i da je mali luka sitniji nego tada mesi. kad ce dobit priliku ako ne sada. svi su nam spremniji od nase ddjece po vasem misljenju zato smo tu gdje jesmo zbog takih kao ti.

Reply
Звезда шампион! јул 2, 2014 at 19:58

Добродошао брате ❗ Још једно крило(или два ако оде Печник) и да се договоримо са Луковићем и комплетирали само тим.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 2, 2014 at 19:51

ako hocemo mlad i perspektivan tim onda dovesti jos 3-4 mlada igraca…po meni idealan mladi tim je sledeci…….1.Rajkovic……2.Petkovic…..3.Planic……4.Lukovic……5.Mijailovic……6.Milijas…7.Cavric….8.Kovacevic…9.Jovic…..10.Regan…..11.Drazic…..mislim da bi ova ekipa za 2-3g bila strasna ekipa a njihova vrednost bar 5 puta veca

Reply
Delijaa јул 2, 2014 at 19:31

Tim za sledecu sezonu:
Rajković(Manojlović)

Petković(Arauho) Pavičević(Lazić) Luković(Jovanović,Stojanović) Mijailović(Brajović)

Kovačević(Gogić) Milijaš(Grujić) Paločević(Savičević)

Čavrić(Gavrić) Despotović(Rakić,Jović) Dražić(Karaklajić,Živković)
Ima da kidamoooo ako dovedemo lukovića,paločevića,čavrića i dražića!

Reply
MILAN KG јул 2, 2014 at 19:28

Ne razumem ovaj potez u Lokerenu nije igrao ozivljavamo mu karijeru u umesto da forsirmo Jovica. sta je tu je ko god dosao dobro dosao mozda proradi kod nas u svakom slucaju bolje on nego kaludjerovic ako nista drugo miladji je i ponikao je u nasoj skoli nek je sa srecom.

Reply

Leave a Comment