Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Стони тенис: Велика појачања Јевтовић, Каракашевић и Милошевић

Стонотениски клуб Црвена звезда последњег дана прелазног рока добио је три велика појачања. У редове црвено-белих стигли су учесници Олимпијских игара Марко Јевтовић, искусни Александар Каракашевић, као и Бојан Милошевић.

7007485394f89c51fc0261041966888_orig

Александар Каракашевић

Марко Јевтовић је већ био члан Звезде у периоду од 1996. до 2006. године. Члан је фанцуског Руана, а захваљујући новом правилу да српски играчи који играју у иностранству од ове године могу да наступају и у домаћим клубовима Марко се вратио у свој тим. Са црвено-белима је већ освајао титуле, а са њим ће екипа бити знатно јача у новом шампионату. Александар Каракашевић има 38 година. Велико је име српског стоног тениса вишеструки учесник Олимпијских игара и освајач бројних одличја на великим такмичењима. Иако је навијач Партизана Каракашевић је пре свега професионалац и истакао је да ће пружити максимум у дресу Црвене звезде. Претходне сезоне је освојио Куп Шпаније са Картахеном. Још један бивши играч црно-белих, Бојан Милошевић, биће у тиму силно појачане Црвене звезде у наредном првенству Србије.

Звезда ће са овом тројицом врхунских стонотенисера јуришати на титулу првака, а подршку ће им пружити и носиоци игре из претходне сезоне Милош Савић и Лука Марковић. Нема сумње да ће црвено-бели бити главни фаворит за освајање трофеја, који се у овом спорту чека већ неколико година.

Повезане вести

1 comment

nokia c5-03 јул 2, 2014 at 15:57

Dobrodosli :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply

Leave a Comment