Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Ракић: „Желим да пружим далеко више ове сезоне“

Један од фудбалера који једва чека почетак нове сезоне је Ђорђе Ракић.

Након тешке повреде која га је одвојила од терена на неколико месеци, Ракић је у финишу сезоне головима и добрим партијама наговестио да би могао представљати важну карику у екипи Црвене звезде која ће покушати да одбрани титулу шампиона.

– Пре свега ми је најбитније да ме послужи здравље. Наравно, то исто желим и свим својим саиграчима. Очекујем да се добро спремим током предстојећег припремног периода, јер желим да Црвеној звезди пружим далеко више него што сам био у прилици да то урадим претходне сезоне – рекао је Ракић, који је претходног пролећа на осам наступа успео да се три пута упише у стрелце.

Ракић се нада да се никада више неће догодити да Црвена звезда не игра европска такмичења.

– Очекујем појачања, како бисмо се равноправно борили за прво место које нам обезбеђује учешће у Европи. Због тога је потребно пре свега стабилизовати клуб, наравно. Мислим да су играчи Црвене звезде показали да заслужују један здрав амбијент и бољу ситуацију, и убеђен сам да су сви спремни да дају свој максимум како бисмо следећег лета у ово време били у значајно бољој ситуацији.

Звездин нападач је пун речи хвале за младе фудбалере који тренирају заједно са првотимцима.

– То су клинци који још увек сазревају. Поседују неоспоран квалитет, али потребно је још да напредују. Са младим играчима увек је потребно пажљиво радити, и бити опрезан. Уз квалитетан рад, могу постићи много, и зашто да не, једног дана постати носиоци игре Црвене звезде, а потом и фудбалери на којима ће клуб да заради. Ја им то од свег срца желим, и наравно да ћу се трудити да им трудом на тренинзима и односом према Звездином дресу будем пример – закључио је Ракић.

Повезане вести

1 comment

Rolando јул 3, 2014 at 12:39

očekujem da ćeš i dalje voditi više računa o svom repiću nego o protivničkoj mreži……

Reply

Leave a Comment