Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Шаранов: „Звезда једном зове, финансије нису пресудне“

Бојан Шаранов је у најужој конкуренцији да појача голманску линију у Звезди. Уз њега, Звеза жели и Милана Борјана, и питање је који ће од два одлична чувара мреже појачати екипу Ненада Лалатовића.

„Желим да браним и уколико бих решио да дођем у Звезду, све бих урадио да будем први голман. У супротном, себе не видим тамо. Ако је политика клуба да форсира младе, тад би требало довести неког на крају каријере да буде подршка. Сигурност млађем колеги. Не и мене, кад већ пет-шест година стандардно браним, кад моја каријера иде узлазном путањом“, рекао је Шаранов за Журнал и додао да је причао са Звезданом Терзићем.

„Јесам, међутим, све послове везане за евентуални трансфер препустио сам агенту. Част је и кад Звезда покаже интересовање, камоли да будете члан фамилије. Договорио сам се прошлог лета са руководством Макабија да напустим Хаифу овог лета. Тамо сам у континуитету бранио три сезоне, стекао интернационално искуство у Лиги Европе. Дошло је до засићења, не само то, негде у свему томе изгубио сам статус репрезентативца. Што би наш народ рекао „далеко од очију, далеко од срца“. Отуд бих желео да се вратим у Европу. Звезда је Звезда. Што кажу, једном зове. И ако бих дошао, финансије не би биле пресудне, већ амбиција да браним у великом клубу, селектору будем на „оку“.

Повезане вести

9 comments

Zvezdaa ooo ♥ јул 2, 2014 at 18:37

Neka dodje treba nam rezervni golman,a Rajkovic treba da bude prvi. 💡 💡 💡

Reply
DSCU јул 2, 2014 at 15:42

Svi veliki naucnici, samo jednu stvar da vam kazem: apsolutno se slazem da Rajkovic treba da dobije sansu, ali sansu, kunete se u njega a zaboravljate da on ima 3 seniorske utakmice u zivotu! Talenat veliki, sve to stoji, ali sa njim ne znamo na cemu! A ne daj Boze da mu ne krene kako treba, niko od vas ovde tad nece da kaze neka ga Rajko, necete da ga trpite dok gubimo bodove! Treba da dobije sansu, i daj Boze da je odmah iskoristi, ali trebamo da imamo dobru alternativu! 🙂

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 2, 2014 at 14:11

Zasto nisi dosao kada smo te zvali pre 4,5 godina?
Bio bih srecan da ne dodje zbog nasih mladih golmana.Ali ako kojim slucaje potpise imace moju podrsku..

Reply
dexy122 јул 2, 2014 at 13:51

Ljudi kad cete shvatiti da ne mozes da udjes u sezonu sa jednim igracem na tako vaznoj poziciji kao sto je golman. Posebno ne devetnaestogodisnjakom. Ajde da zanemarimo to sto moze da se povredi ili dobije karton, pa onda treba da ga menja neki omladinac sa 17-18 godina bez trunke iskustva, ali znate kako bi branio kada bi shvatio da nema konkurenciju? Tako mlad. Ok, lepo bi bilo misliti ogroman je talenat ima za celu sezonu da primi tri gola, ali to jednostavno nije moguce, i sta ce se desiti kada primi neki gol iz kiksa sto ce sigurno biti jer je mlad i neiskusan? Tu treba da ga zameni neki stariji golman, da mu da podrsku. Da Rajkovic nema toliki pritisak. Na kraju krajeva, Lalatovic je rekao da mu trebaju dva golmana da budu konkurencija, a da ce on birati onog koji je u boljoj formi tako da ne moramo da brinemo.

Reply
Realan Zvezdas јул 2, 2014 at 13:34

Golman nam ne treba, Rajkovic treba da brani, rezerva neka bude omladinac neki.

Reply
---- јул 2, 2014 at 13:39

Da, pa ako se Rajkovic povredi ili dobije karton i taj omladinac dobije tri komada onda ima da bude veselo, onda ce biti i zvizdanja i skidanja dresova i svega. Tad cete da pljujete i trenera i upravu sto nisu doveli dobru rezervu.

Reply
Koks zvani Voks јул 2, 2014 at 12:53

Imamo RAJKOVICA!Sta ce nam Borjan ili neki Saranov?!

Reply
mariachi јул 2, 2014 at 13:17

Postajemo filijala Ofke i Miskovog Napretka! 🙄 :facepalm: Mislim jbt da dovodimo igrace na pozicijama gde imamo najprespektivnije igrace, mislim na Rajkovica i Savicevica 🙄

Reply
1234 јул 2, 2014 at 13:21

Pa prvo, zato sto neko ko nije mogao da istera Bajkovica iz gola mozda i nije toliki talenat kao sto mislimo. Da budemo realni, da nije uhvatio onaj penal u reprezentaciji niko ga nebi ovako digao u nebesa. A drugo, Borjan ce sigurno samo da bude drugi golman. Da je on za prvu postavu, nebi pola godine trazio klub.

Reply

Leave a Comment