Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Руси објавили да Луковић потписује за Звезду

Руски медији су објавили јуче да је Александар Луковић (32) напустио Зенит након истека четворогодишњег уговора и да ће сасвим сигурно потписати уговор са нашим клубом.

Луковић је још зимус истакао да су шансе да појача наш клуб током лета реалне, а као једног од играча на списка жеља има га и шеф струке Ненад Лалатовић.

Искусни фудбалер је дуго играо левог бека да би током каријере био прекомандован на место централног дефанзивца. У каријери је играо за Слогу (Краљево), Звезду, Удинезе и Зенит а каријеру би желео да заврши у клубу у којем је и стекао фудбалско име. Да ли ће му се жеља остварити остаје нам да видимо наредних дана.

Повезане вести

10 comments

MILAN KG јул 2, 2014 at 18:12

Kokeza izjavio za mondo doveli smo Despotovica ne razumem taj potez ozivljavamo mu karijeru umesto da forsirmo Jovica. sta je tu je ko god dosao dobro dosao mozda proradi kod nas u svakom slucaju bolje on nego kaludjerovic ako nista drugo miladji je i ponikao je u nasoj skoli nek je sa srecom.

Reply
Suba Czv јул 3, 2014 at 20:10

Pa bolan ne bio, i Stankela njegovih godina je kao debitant u prvoj polu-sezoni ulazio sa klupe, a i posle, nakon što je negdje oko proljeća proradio, često su ga mjenjali i rotirali! Čemu toliko forsiranje Jovića, pa biće vremena… on ako 55% proradi kao Stanković nekad, i to sledeće godine (a da ga i mi istrpimo, prvo sa manjim minutažama), biće premija! Polako rođaci, momak je radi Zvezde noći proveo u autu, sačekaće on i stari još malo, sve u svoje vrijeme, tako je najbolje. 😉

Reply
burago јул 2, 2014 at 14:08

i kad ga vidim na promociji, pomislicu da je fotosop, koja spanska serija

Reply
MILAN KG јул 2, 2014 at 13:51

Nista ja ne verujem posle ce da pisu da je daleko od zvezde. pisali su da dolazi Despotovic on je sam rekao da ga niko nije zvao dobro je sto nije dosao sta ce nam igrac koji je odigrao 3 utakmice u sezoni i najuren je iz Lokerena sedeo na tribinama bolje da igra Jovic ne trebaju nam mediokriteti poput Despotovica,Kaludjerovica… bolje da igraju nasi klinci.

Reply
Andrej јул 2, 2014 at 20:23

Čemu sad toliko negativnih komentara na račun Despotovića?! A da sačekamo početak sezone pa da vidimo kako će da odigra za promenu?? Svaka čast Joviću, ogroman je potencijal ali je fizički još uvek slab i veoma mlad čak i za našu ligu, treba da dobije šansu sa klupe i ne sumnjam da će je i dobiti, a naravno da treba da imamo i nekog ko će biti od prvog minuta na terenu, a zašto to ne bi bio Despotović koji je nesporno talentovan. Svakom igraču može da se desi lošija sezona pa i njemu u Belgiji, ali ga ne treba zato otpisivati unapred.

Reply
Драган јул 2, 2014 at 20:30

Мислим да њих двојица и нису конкуренција. Деспот је полушпиц, Лука прави центарфор.

Reply
Realan Zvezdas јул 2, 2014 at 13:38

Ja ne verujem

Reply
DARIO јул 2, 2014 at 13:13

doce on jednog dana ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Koks zvani Voks јул 2, 2014 at 10:46

SLedeci nalsov “Luković daleko od Zvezde?!“.Ma ajde bre,sve dok ga ne vidim na promociji ne verujem!

Reply
TATA FCRS јул 2, 2014 at 09:06

Ajde Lukovicu….dolazi…nemoj da se pretvori ovo u sapunicu….i natezanje…znas gde je Ljutice Bogdana…

Reply

Leave a Comment