Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Гаврић прво појачање

ФК Црвена звезда је ангажовао прво појачање у летњем прелазном року, сазнаје Моцарт спорт.. У питању је Ненад Гаврић, фудбалер Напретка из Крушевца.

Познато је да Напредак управо био последња станица новог тренера Црвене звезде, тако да је он сигурно добро упознат са квалитетима Гаврића. Овај 23-годишњак игра на позицији крила, а прошле сезоне је постигао шест голова. Каријеру је почео у шабачкој Мачви, а онда је наредне две сезоне носио дрес Напретка.

Повезане вести

15 comments

cz јул 2, 2014 at 16:45

Despotovic u Cukarickom! Nadam se jos nekim pojacanjima,vjerujem u mlade i Milijasa,Pavicevica,Mijailovica ako Bog da mozda nam i Pecnik ostane,odusevio je,uz Lalatovica bice to dobro vjerujem.Za sada nova Uprava radi dobro,a znamo koliko je tesko voditi Zvezdu u ovim trenutcima medjutim takav smo klub da nam samo neki oslonac treba da bi opet postali oni stari to je privatizacija ali daleko smo od toga ovo oko Gazproma su samo prazne price,nazalost

Reply
Nemanja јул 2, 2014 at 13:43

Dobro dosao!

Reply
Realan Zvezdas јул 2, 2014 at 13:39

Ne znam o kakvom se igracu radi, i necu da komentarisem o njemu kad ne znam, samo cu reci dobro dosao!

Reply
Звезда шампион! јул 2, 2014 at 13:05

Добродошао ❗ Чекамо и Трујића ❗

Reply
Ryber Palunko јул 2, 2014 at 10:05

Terziču, ukoliko ne dođu ovi iz OFK-a, koji si QRC uopšte dolazio? Šta, nemamo svojih lopova, pa nam trebaju ulična pojačanja? ‘Beš mi, ako me nije strah da će nam, kad skapira da smo stvarno gola bijeda, noću prepilati reflektore i odnijeti ih na Karaburmu.

Reply
TATA FCRS јул 2, 2014 at 09:09

Lukovic da stigne….Pavlovski….Drazic….Cavric… i igra moze da pocne…

Reply
pera јул 2, 2014 at 07:50

Despotović, pre svega novi ugovor Mihajlović, Pavlovski ako može i Planić ili Babić po mogućstvu obojica. Ako dodje Luković da odigra sezonu dve odlično i prilika svim klincima. Trujić nije kvalitet igrača za Zvezdu.

Reply
pera јул 2, 2014 at 07:45

Lako ćemo sa dolascima ok Gavrić umesto Darka po desnom boku i sredini ispred njega Rakić a levo Savićević i Despotović s tim što odmah treba potpisati Stefana Mihajlovića na 3-4 godine. Ljudi moji mi spomenike treba da podignemo našoj deci koja nas toliko trpe bez razloga jer su nam u prelaznim rokovima u mislima samo igrači koje ćemo dovesti a jesmo li mi dali šansu našim klincima da se dokažu. Opet se ponavlja priča sa Radom i Rankom Stojićem, mi se odreknemo naših klinaca koji su talentovaniji ili se bar bolje radilo sa njima od suparničkih ekipa a onda nam ih Stojić vrati sa kamatom i on zaradi. Stefan Mihajlović, Despotović, Planić ili Babić i ako dodje Luković da raznesemo prvenstvo. Šansa svim klincima jer imaju od koga da nauče od Džonija, Milijaša, Pavičevića. Ne sumnjam da će Lala znati da da priliku i da svi Jokić, Jović, Grujić, Stojanović, Lazić, Mihajlović, Savićević dobiju svoju šansu uz vrhunski rad. Zvezda pošto je najveća mora i najviše i najkvalitetnije da radi. Ne može igrač Zvezde da pretrči manje od igrača nekog drugorazrenog tima već mnogo više. Samo krvav rad donosi rezultate. Ako smo prošle sezone imali tim od iskusnih igrača koji su stvorili dobru atmosveru sada imamo trenera koji je ceo život u Zvezdi i koji tu treba da radi narednih bar 4 godine pa onda se ta hemija podrazumeva Zvezda mora postati jedna kuća svim igračima u njoj i veoma bitno svi moraju imati istu šansu da joj uzvrate i rad i ljubav. I još nešto ne trebaju nama Partizanovci nismo mi Partizan da kad se pojavi bilo koji Zvezdaš odmah sklapaju ugovor sa njim. Dobro bi bilo ako je tačno da je slobodan Pavlovski da ga potpišu, igrač ideje i pravljenja akcija.

Reply
CzvBoys јул 2, 2014 at 00:11

Dobrodosao!
Jos Lukovic,Drazic i jedan ofanzivni vezni Ukoliko jos ostanu Mijailovic(sto je realno) i Pecnik sto ce biti malo teze onda cemo imati odlican tim.
Rajkovic-Petkovic-Pavicevic-Lukovic-Mijailovic-Kovacevic-Milijas-Drazic,Gavric(Pecnik)-Jovic i Despotovic(slobodan igrac)

Reply
aleksandar sd јул 2, 2014 at 00:07

Gavric ima 22 godine, proverite pre nego sto napisete, u decembru puni 23!
Sto se tice Trujica, ODMAH POTPISUJ!!
Gledao sam ga dok je igrao u smederevu stalno, i uvek sam mislio da bi ovaj kidao u zvezdi, jak je ko stena a ima brzinu i dribling,prodor, decko je paljevina i kod nas bi leteo pred navijacima, i bez obzira sto je bio u teleoptiku ne treba to da nas sprecava da ga dovedemo decko ce biti opasan tvrdim gledao sam ga uzivo dosta puta,ako cemo realno bez obzira ko za koga navija. I Kovacevic je bio grobar pa mu nije smetalo da im mece redovno.

Reply
Кокс звани Вокс јул 1, 2014 at 23:38

Чекамо сада момке из ОФК-е!
Одлично појачање!

Reply
marko јул 1, 2014 at 23:26

Gavric potpisao mozda potpise Trujic

Reply
kobr90 јул 2, 2014 at 00:04

ako je trujic onaj napucani istetovirani,to je bivsi igrac pfk i stvarno je jako br i dobar!

Reply
aleksandar sd јул 2, 2014 at 00:12

Jeste on je, odlican igrac za nas treba nam neko takav.

Reply
Zarko јул 2, 2014 at 16:09

Mali je mnogo dobar igrac, a poseduje i ljudske kvalitete i veliki je radnik! Trebaga dovesti!

Reply

Leave a Comment