Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Од суботе у Термама Чатеж

Фудбалери Црвене звезде отпочели су ове недеље припреме за наредну сезону. Након тестирања која су обављена током викенда, Звездини првотимци од понедељка тренирају два пута дневно на помоћним теренима Маракане.

У суботу 5. јула путује се у Словенију, на први део припрема које ће бити обављене у Термама Чатез. Након одигране две контролне утакмице, следи повратак у Београд 14. јула, а већ сутрадан и пут за Белгију у којој ће наси фудбалери одиграти нове две пријатељске утакмице. Генк ће бити противник нашег тима 16. јула, а три дана касније (19. јула) изабраници Ненада Лалатовића одмерице снаге са Мехеленом, који тренира бивши тренер црвено-белих, Александар Јанковић.

Након тога следи поновни одлазак у Словенију, где ће Црвена звезда одиграти нове три припремне утакмице. Генерална проба планирана је за 2. август, када би Црвена звезда требало да одигра и последњу контролну утакмицу пред почетак првенства.

Повезане вести

1 comment

Бранимир јул 2, 2014 at 00:43

Ко ће све ићи у Словенију? неће зар свих 34? Има много половних играча. Треба ријешити њихов статус и растеретити се непотребног вишка.
Имам осјећај да ће ово изаћи на добро. У играчком кадру реалан губитак су: Келхар, Нинковић, Печник и Мрђа, који могу имати достојне замјене. Чуди ме да у погон није укључен Михајловић. Са именима младих играча који се помињу и сачуваном и ојачаном задњом линијом Звезда ће бити озбиљан кандидат да сачува титулу. Још када би некако могли ангажовати Оумаруа, били би још јачи него лани. Ја бих и Милијашу рекао хвала, прошетај. Доведемо Крунића, потпуног универзалца и ријешимо ствар. партизани су остали очајни, вријеђају се ко сеоске младе а ружни ко лопови. Нису ни у чему напредовали. Осим у цинизму.

Reply

Leave a Comment