Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звездина генералка против Борусије из Дортмунда!

Фудбалери Црвене звезде неће играти евро-такмичења у предстојећој сезони. Играчки кадар биће и већ је значајно промењен, као и стручни штаб и Управа. Утисак је – на Маракани у односу на финиш претходне сезоне дувају неки нови ветрови. И води се другачија политика.

Једна од занимљивости и новина су јаче провере него што је то био случај ранијих година. Прво је, уз иницијативу Салета Јанковића, уговорен дуел Звезде са белгијским Мехеленом, али и Генком, тамошњим чланом највишег ранга и редовног учесника евро-такмичења, да би ових дана права бомба била најава да ће црвено-бели имати генералну пробу за нову сезону против некадашњег шампиона Немачке и Европе и финалисте прошлогодишње Лиге Шампиона – Борусије из Дортмунда!

Наиме, како пишу домаћи медији, новопечени спортски директор клуба, Звездан Терзић, успео је да уговори дуел са „Милионерима“, који ће бити одигран 5. августа, четири дана пре старта домаћег првенства, у лихтенштајнском граду Вадузу, на стадиону „Рајнпарк“.

Павићевић на Имобилеа, Ковачевић на Ројса, Петковић на Обомејанга, Ракић на Хумелса, Лалатовић на Клопа… Биће занимљиво! Чекамо 5. август!

Повезане вести

6 comments

mariachi јул 1, 2014 at 18:04

Posle Zvezde najvise pratim Dortmund! Bice uzivancija! 😀

Reply
vladica јул 1, 2014 at 18:04

daj da operemo ove papane 😉

Reply
Кокс звани Вокс јул 1, 2014 at 17:47

“Павићевић на Имобилеа, Ковачевић на Ројса, Петковић на Обомејанга, Ракић на Хумелса, Лалатовић на Клопа… Биће занимљиво! Чекамо 5. август!“
😀

Reply
zvezdas јул 1, 2014 at 16:58

ovo mi se svidja mnogo iako nije utakmica na marakani,bar ce nam pokazati gde smo trenutno…a nadam se da cemo sledece godine ako Bog da imati opet generalku isto sa nekom jakom ekipom ali na marakani i to u sklopu priprema za kval.za Ligu sampiona 😀

Reply
mariachi јул 1, 2014 at 18:05

Mogli smo i ove da nije bilo Zecevica 😥

Reply
DELIJE PODGORICA јул 1, 2014 at 15:37

DAJTE DORTMUND DA SE IGRAMO !!!

Reply

Leave a Comment