Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Ненад Лалатовић и званично нови тренер Црвене звезде!

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда, одржао је у понедељак, 23.јуна, у Београду, 50. редовну седницу.

Управни одбор ФК Црвена звезда је усвојио информацију о предузетим активностима од стране вд генералног секретара Звездана Терзића.

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда је једногласно усвојио предлог да нови шеф стручног штаба буде бивши капитен клуба Ненад Лалатовић.

Промоција новог шефа стручног штаба биће одржана у среду, 25. јуна у 13 часова, у Лав Медија центру стадиона Црвене звезде.

Повезане вести

12 comments

mile јун 24, 2014 at 08:16

Nenad jedini posle Robija. Nijedan drugi. Mislim da poseduje tu harizmu i postovanje okoline kao i Robi. Mada je Slavisa, onako nepoznat, banuo medju nas i osvojio nam srca. Nenade, pokusaj, daj sve od sebe da ostanemo, da se ne raspadnemo, da igraci imaju tvoju podrsku i zastitu. Vidis da ih bilmezi iz uprave ne stite, pustaju da ih hapse, da odlaze ko poslednji… a dali su nam puno. Neka ti je Bog na pomoci, a mi smo uvek tu.

Reply
moravac јун 24, 2014 at 01:43

Srecno Lalate!!! Dobro dosao kuci. Samo HRABRO!!! Delije su uz tebe!!!

Reply
kobr90 јун 23, 2014 at 22:32

ovako,hajde malo da pogledamo u oci realnosti i da ser vratimo na slavisu…prirastao mi je za srce harizmom ponasanjema ali ne i igrom….ovo sam hteo reci,da je slavisa sam sve uradio oko titule zasto bi ga neko sklonio sa klupe???? zapitajte se i razmisljajte logicno,al mene to ne zanima,ne zanima me kako smo dosli do titule vec da smo je uzeli!!!! slavisi zelim sve najbolje nda nadje klub za zaradi novac koji je kod nas nedostajao,jer realno zvezda koliko god da je pala njeno ime je i dalje z\vucno,a nije mala stvar kad si samo nekad vodio zvezdu,a kamoli da sa njom u CV-iju imas i titulu,dakle slavisi sve najbolje,Lalatovicu zelim da bude srcan kao sto je bio,kao sto jeste da svojim imenom dovodi bivse igrace i saigrace kod nas i naravno da vrati zvezdu gde joj je mesto u LS ili EL!!!!

Reply
Sladajac јун 23, 2014 at 21:56

Коментар: Ovde su pojedinci pisali bajke i hvalospeve o Stojanovicu?, najveci Zvezdas osvojio titulu posle sest godina a svi znamo da je Zvezda imala najaci tim. Naveo sam ga kao jednog od „krivca „zbog neigranja u Evropi, sad cu da obrazlozim i zasto :Petkovic kao.mlade reprezentacije rezerva i kao takav vredi 1mil.€ a da je igrao 3mil.Rajkovic, Savicevic,Mihajlovic o igri no coment. Titulu smo osvojili upravo zaslugom Lalatovica i docekajmo coveka (legendu) kluba kako i treba, coveka koji je u NASOJ ZVEZDI od 7-25god.zivota, Srecan povratak kuci Lalate!!!…

Reply
MILAN KG јун 24, 2014 at 04:13

Sladajac,

Sladajac u jednom komentaru sanm te napao ali sam brzo shvatio da sam prenaglio tvoje teorije imaju osnovu kad covek bolje sagleda situaciju ako smatras da je Stojanovic jedini krivac za licencu mislim da gresis po meni vecu odgovornost imaju dzaja i surak ali to sad nije vazno.

Reply
tema clasica јун 23, 2014 at 21:56

GOSPODIN COVEK FINIH MANIRA nesto sto je gotovo zaboravljeno u srpskom fudbalu,narocito od kad su standarde postavljali primitivci sa vojnog pasnjaka.

Reply
delijans јун 23, 2014 at 20:47

Koji ponos tebra…prodjes sve mladje kategorije Voljene,debitujes za prvi tim,postanes kapiten,das gol malom klubu,uzmes titule i kupove,pomognes Voljenoj da dodje do titule pobedom nad malim klubom,i na kraju trener Voljene!Nek ti Bog podari srece i zdravlja Nenade,i da nam doneses jos titula!!!Pozdrav iz Novog Sada!

Reply
otpisani101 јун 23, 2014 at 19:51

lalatovic je trener koji forsira ofanzivan fudbal i mislim da je trenutno najbolje resenje…stojanovic je osvojio titulu,ali zvezda je van marakane igrala totalno kukavicki i ne znam odakle toliko tuge sto odlazi…zvezda ako neko gleda realno igrala najstaromodniji fudbal u ligi i zahvaljujuci dobrim pojedincima osvojila titulu…a najvise lalatovicu koji je omogucio zvezdi da ode na 6 bodova prednosti…stojanovicu priznam da je dao sve od seba za titulu,ali je zvezda igrala dosadan fudbal,gde smo cak i protiv ofk beograda strepeli za titulu pred 50 000 nasih navijaca…ovde sam citao da je dzajic lopov,terzic lopov,kokeza lopov,piksi lopov,lukic lopov,matijasevic miskovicev mafijas,pa pitam ove sto ih zovu mafijasima i lopovima da daju samo jedno posteno ime za presednika kluba,a da u ovakvoj rasploj zvezdi hoce da dodje…za dzajicevce da kazem,da je dzajic izjavio,,,zvezda ne igra u evropi,pa sta,,,…za mene je najveca sramota fk crvena zvezda izbacivanja iz evrope,ali za dzajica to nije nista,on jos zivi u bariju i 91. i ako je otisao i treba da ide…ukoliko i terziceva uprava ponavlja greske dzajiceve i ne igramo evropu-ma odmah napolje…samo je zvezda zivot,a sve ostalo su sitnice…

Reply
Sladajac јун 23, 2014 at 22:10

otpisani101,

Bravo!!!…Od A do S, ziva istina!!!…

Reply
Stefan јун 24, 2014 at 01:43

O MAJ GAD!!!Pa on bi prvi trebao da leži u bajboku!!!

Reply
zvezdas јун 23, 2014 at 19:17

Lalate dobrodosao nazad kuci i srecno!

Reply

Leave a Comment