Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Александар Јанковић и Мехелен зову Звезду

Бивши тренер Црвене звезде и селектор младе репрезентације није заборавио на свој клуб и позвао је Црвену звезду на генералну пробу у Белгију.

Као преноси портал „Мондо“, португалски великан Порто је отказао заказану генералну пробу за старт нове сезоне 2014/15, што је Јанковић искористио да позове Звезду на мегдан свом новом клубу. Јанковић није имао дилему и позвао је водеће људе Црвене звезде, понудио да Црвена звезда гостује 20.јула у Белгији уз плаћене авио карте и смештај, комплетан боравак, и одигра меч против Мехелена.

Занимљива идеја и леп гест Салета Јанковића још немају одговор из Љутице Богдана. Позив је отворен још неко време, након чега ће Мехелен морати да тражи ново решење.

У Црвеној звезди не размишљају ни о битнијим стварима, па ни ова занимљива идеја још увек нема одговор. О Црвеној звезди сви мисле, осим оних који би требало.

Повезане вести

7 comments

otpisani101 јун 13, 2014 at 16:44

moram da priznam da nemam lepo misljenje o jankovicu kao treneru,ali ideja mu nije losa…problem je od izbacivanja zvezde iz evrope, od uprave ni traga ni glasa…cim nahvatamo nekog clana uprave,bice dogovora…prosto deluje za rubliku verovali ili ne,zvezda prezivljava najgore trenutke u svojoj istoriji,a uprava nema za shodno ni da se oglasi…to sto je danas zvezda tu gde jeste nije kriv samo lukic,mnogo je doprinela i ova posvadjana uprava svojim bahatim ponasanjem,svojim ne radom i upornim bezanjem od bilo kakve vrste odgovornosti i prebacujuci vruc krompir sa jednog na drugog clana dezorjentisane i izgubljene uprave u vremenu i prostoru…ali bezanje od problema i bezanje od stvarnosti ne moze vecno da traje,moraju kad-tad da izadju pre svega ispred navijaca zvezde, a onda i javnosti u srbiji i objasne mnoge stvari,a pre svega, zasto zvezda ne igra kvalifikacije lige sampiona…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Luka јун 13, 2014 at 16:21

E moj Jankoviću, lep je to gest, ali mi ovde čekamo da nam jave naši spasioci Kokeza i Čović da je njihov posao završen i da FK Crvena Zvezda više ne postoji, a kamoli da razmišljamo o utakmicama…

Reply
MILAN KG јун 13, 2014 at 16:18

Ovaj nas upropastio u dva mandata!!!!! na klupi kvazi trener!!!!!!!!! napravio minus destet bodova razlike, unistio lokeren kad ih je preuzeo bili su prvi pa za vreme dok ih je vodio jkedva opstali u ligi upropastice iovaj klub. murinjo samo ti radi po Belgiji sto dalje od ZXVEZDE!!!!!!!!!

Reply
mariachi јун 13, 2014 at 15:02

Dolazimo Sale ako se ne ugasimo! A ugasicemo se sigurno. Ova bruka sa namernim neigranjem evrope je sve pokazala! Ajde da smo nismo obezbedili licencu od duga od 2-3 miliona kad ono izgubili licencu zbog dugova od 15 hiljada evra Pintu i Zemanu!? Sramno i bolesno ponasanje uprave ina celu sa izbornom meckom! Evo vam ga sada cigani ponocni spasioc!

Reply
Dusan јун 13, 2014 at 14:30

Cekaj moraju da vide sta jos treba da naplate i koliki ko procenat treba da uzme jer ovo nije dovoljno sto je sve placeno. Ako nema za upravu nema ni za igrace jer ko nije za sebe nije ni za druge. Volim Zvezdu ali ovo je nemoguce. Sve redje dolazim na ovaj sajt jer ne mogu da citam vise tekstove i da mi bude muka od svega. Kada neko bude ODGOVARIO za onih 50 milionceta onda ce seve biti bolje ovako ostaje svima nama da trubimo. Mora da se ODGOVARA za postupke, kao sto farmaceuti odgovaraju za pacijente, gradjevinci za zivote u zgradama. I ovde su indirektno neciji zivoti u pitanju. Pa nije to 50 mil cakalica pa kao nema veze i za to bi mi neko odgovarao.

Reply
MILAN KG јун 13, 2014 at 13:52

Ovaj nas upropastio u dva mandata!!!!! na klupi kvazi trener!!!!!!!!! napravio minus destet bodova razlike, unistio lokeren kad ih je preuzeo bili su prvi pa za vreme dok ih je vodio jkedva opstali u ligi upropastice iovaj klub. murinjo samo ti radi po Belgiji sto dalje od ZXVEZDE!!!!!!!!!

Reply
ultra strana sveta јун 13, 2014 at 13:48

„У Црвеној звезди не размишљају ни о битнијим стварима, па ни ова занимљива идеја још увек нема одговор. О Црвеној звезди сви мисле, осим оних који би требало.“

Reply

Leave a Comment